Waar wij goed in zijn

Massage Praktijk Zoetermeer

Wij zien bij ons in de praktijk dagelijks mensen die te kampen hebben met een chronisch hoog stress level.

Het cortisol (stresshormoon) gehalte is te hoog en vaak is dit gerelateerd aan een aankomende bijnieruitputting (burn out). Zeker ook in deze huidige tijd van veel externe prikkels en het feit dat er veel minder aanraking is richten wij ons in onze massage praktijk in Zoetermeer op afvoerende massages die effectief het stresshormoon effectief doen verlagen.

Het effect van een massage is o.a. het vrijkomen van de hormonen endorfine en oxytocine in het lichaam. Er is gebleken dat het regelmatig nemen van een massage een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, de balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.
Het zorgt voor verlaging van je spier- en bindweefsel spanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van je immuunsysteem. Neem met regelmaat, bij voorkeur elke 2 tot 4 weken, een massage en zorg daarmee goed voor jezelf. Een lichaamsmassage heeft een dalend effect op spanning, depressie en stresshormonen. 

Je boekt een massage vanaf 30 minuten tot 90 minuten. Je kunt ook kiezen voor een combideal waarbij wij een gezichtsbehandeling van een uur combineren met een rug/nek/schoudermassage. Pure me-time.

Wij werken met biologische en hoogwaardige basis oliën waar wij een etherische olie naar keuze (of advies) aan toevoegen.

Wij staan ook bekend om onze effectieve bindweefselmassage. Het zorgt voor een verhoogde opname van producten, een optimale doorbloeding en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. Daarbij heeft het een liftend effect, wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt en geeft het je huid een ware detox wat zorgt voor een prachtige glow. Wij adviseren een bindweefsel kuur voor het gezicht 2x per jaar te ondergaan. 

Massage 30 minuten a 35 euro
Massage 45 minuten a 45 euro
Massage 60 minuten a 60 euro
Massage 90 minuten a 85 euro

Combi deal schoonheidsbehandeling en massage a 87,50 euro
Bindweefsel kuur Intens gezicht a 295 euro 

Bindweefselmassage

Boek nu