Waar wij goed in zijn

Massage Praktijk Zoetermeer

Wij zien bij ons in de praktijk dagelijks mensen die te kampen hebben met een chronisch hoog stress level, vochtophopingen, verklevingen en cellulitis. 

Het cortisol (stresshormoon) gehalte is te hoog en vaak is dit gerelateerd aan een aankomende bijnieruitputting (burn out). Zeker ook in deze huidige tijd van veel externe prikkels en het feit dat er veel minder aanraking is richten wij ons in onze massage praktijk in Zoetermeer op afvoerende massages die effectief het stresshormoon effectief doen verlagen.

Het effect van een massage is o.a. het vrijkomen van de hormonen endorfine en oxytocine in het lichaam. Er is gebleken dat het regelmatig nemen van een massage een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, de balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.
Het zorgt voor verlaging van je spier- en bindweefsel spanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van je immuunsysteem. Neem met regelmaat, bij voorkeur elke 2 tot 4 weken, een massage en zorg daarmee goed voor jezelf. Een lichaamsmassage heeft een dalend effect op spanning, depressie en stresshormonen. 

Je boekt een massage vanaf 30 minuten tot 90 minuten. Je kunt ook kiezen voor een combideal waarbij wij een gezichtsbehandeling van een uur combineren met een rug/nek/schoudermassage. Pure me-time.

Wij werken met biologische en hoogwaardige basis oliën waar wij een etherische olie naar keuze (of advies) aan toevoegen.

Wij staan alom ook zeer bekend om onze effectieve (cupping) bindweefselmassages. Het zorgt voor een verhoogde opname van producten, een optimale doorbloeding en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. Daarbij heeft het een liftend effect, wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt en geeft het je huid een ware detox wat zorgt voor een prachtige glow. Wij adviseren een bindweefsel kuur voor het gezicht 2x per jaar te ondergaan. 

Onze specialistische massage behandelingen; 

Massage ontspanning rug/nek/schouders 30 minuten 35 euro
Cosmetische Lymfedrainage gelaat 45 minuten 57 euro
Cosmetische Shiatsu gelaat 45 minuten 57 euro 
Energetische facelift en/of Acces Bars 45 minuten 57 euro 
Gezichtsmassage afvoerend en ontspannend 45 minuten 47 euro
Cupping gelaat 45 minuten 47 euro
Cupping rug/nek/schouders 30 minuten 37 euro 
Cupping benen/billen 40 minuten 47 euro 
Bindweefsel massage deep skin gelaat/hals/decollete 30 minuten 57 euro 
Bindweefsel massage deep skin benen/billen 40 minuten 67 euro 

Extra bij te boeken in de gezichtsbehandeling;
Rug/nek/schouder massage 30 euro 
Cupping gelaat 20 euro
Cosmetische Shiatsu gelaat 20 euro
Cosmetische Lymfedrainage gelaat 20 euro 

Bindweefselmassage

Boek nu