Microneedling Behandeling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Microneedling Behandeling

Alles wat je moet weten

Microneedling is een populaire behandeling voor huidvernieuwing die een reeks voordelen biedt, van het verminderen van fijne lijntjes en rimpels tot het verbeteren van de algehele textuur en teint van de huid. Maar wat houdt microneedling precies in en voor wie is het geschikt?

Voel je (weer) je stralende zelf!

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder:

Het is belangrijk om te overleggen met een gekwalificeerde dermatoloog of schoonheidsspecialist om te bepalen of microneedling geschikt is voor jouw huidtype en specifieke behoeften.

effectieve behandeling

Wat doet microneedling?

Microneedling werkt door kleine, gecontroleerde microperforaties in de huid te creëren met behulp van een roller met fijne naaldjes of een geautomatiseerd apparaat. Deze microtrauma’s stimuleren de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een gladdere, stevigere huid met een verbeterde textuur en teint.

Microneedling

De behandeling

Tijdens een microneedling-behandeling zal de huid eerst worden gereinigd en goed voorbereid op de behandeling. Vervolgens wordt de microneedlingpen over de huid bewogen, waarbij de naaldjes zachtjes in de huid worden geduwd. De behandeling kan wat ongemak veroorzaken, maar de meeste mensen ervaren slechts milde pijn. De huid kan wat rood kleuren en/of kleine puntbloedinkjes geven.

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en de ernst van het huidprobleem, maar de meeste sessies duren tussen de 30 minuten en een uur.

Nabehandeling voor thuis

Na de microneedling-behandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen om het genezingsproces te bevorderen en de beste resultaten te behalen. Enkele aanbevelingen voor thuiszorg na microneedling zijn:

Het is ook belangrijk om de instructies van onze skinexperts op te volgen en de juiste nazorgproducten te gebruiken die wij aanbevelen voor jouw specifieke huidtype en behoeften.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Laat je adviseren door onze skinexperts

Is een microneedling behandeling geschikt voor jou?

Kortom, microneedling is een veelzijdige behandeling die kan helpen bij het verbeteren van verschillende huidproblemen en het bereiken van een gladdere, jonger uitziende huid. Boek een intake om te bepalen of microneedling geschikt is voor jou en om een behandeling op maat te krijgen voor optimale resultaten.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders