Cosmetische Spa Voetverzorging - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

COSMETISCHE SPA VOETVERZORGING ZOETERMEER

Hoe werkt een Spa Voetverzorging?

Je voeten dragen je elke dag de wereld rond. Vaak zijn nou juist onze voeten het minst verzorgde deel van ons lichaam. Met onze Spa behandeling voor de voeten geef jij jouw voeten exact wat ze nodig hebben. Bovendien is deze behandeling een absolute weldaad voor lichaam en geest. 

Voel je (weer) je stralende zelf!

Verzorging & optimale ontspanning

Zo ziet een Spa voetbehandeling eruit;

voetverzorging

Wordt er ook eelt verwijderd tijdens deze behandeling?

Nee, wij gebruiken tijdens deze behandeling geen mesje en/of frees om eelt te verwijderen. Deze behandeling is meer gericht op verzorging en optimale ontspanning van lichaam en geest. De nagels worden uiteraard wel zorgvuldig geknipt en verzorgd. Je gaat met heerlijke summerfeet weer de deur uit. 

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Kies jouw beauty behandeling

Cosmetische Spa voetverzorging

Cosmetische Spa Voetverzorging zonder lakken 40 euro 
Cosmetische Spa Voetverzorging inclusief gewone 100% natuurlijke lak 47 euro 
Cosmetische Spa Voetverzorging met gellak van Pink 57 euro 
Gellak teennagels 37,00 euro 
 
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders