Green Sea Peel behandeling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Ontdek de Revitaliserende Kracht

van de Green Sea Peel uit Korea

Bij onze huidkliniek zijn we verheugd om de Green Sea Peel te introduceren, een innovatieve huidvernieuwingsbehandeling die zijn oorsprong vindt in Korea. Deze unieke peeling maakt gebruik van krachtige ingrediënten uit de zee om de huid te verjongen, te revitaliseren en een stralende gloed te geven.

Voel je (weer) je stralende zelf!

Voordelen van de Green Sea Peel:

1. Diepe Reiniging en Ontgifting

De Green Sea Peel reinigt de huid grondig en verwijdert overtollig talg, onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor de huid fris en schoon aanvoelt.

2. Huidverjonging en Verheldering

De krachtige antioxidanten en voedingsstoffen in de zeewier en algen helpen bij het stimuleren van de celvernieuwing, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verbeteren van de algehele teint van de huid.

3. Hydratatie en Verzachting

De Green Sea Peel hydrateert diep in de huid en zorgt voor een zijdezachte textuur, terwijl het de huidbarrière versterkt en beschermt tegen vochtverlies.

4. Effectief tegen Acne en Pigmentvlekken

De Green Sea Peel is perfect voor het aanpakken van acne en pigmentvlekken, dankzij de exfoliërende en verhelderende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van acne-uitbarstingen en het vervagen van pigmentatie.

krachtige ingrediënten uit de zee

Wat is de Green Sea Peel?

De Green Sea Peel is een geavanceerde peelingbehandeling die is ontwikkeld in Korea, een pionier op het gebied van huidverzorgingstechnologie. De peeling is samengesteld met natuurlijke ingrediënten uit de zee, zoals zeewier, algen en mineralen, die bekend staan om hun revitaliserende en voedende eigenschappen voor de huid.

De Green Sea Peel Behandeling

Tijdens de Green Sea Peel behandeling wordt een dunne laag van de peelingoplossing op de gereinigde huid aangebracht. De oplossing bevat kleine ‘spikes’ die zachtjes in de huid dringen om de exfoliatie te bevorderen. De behandeling kan lichte tintelingen veroorzaken. Na de behandeling kan de huid rood zijn, wat normaal is en binnen enkele uren tot dagen afneemt.

Kuur en Nabehandeling

Een kuur van de Green Sea Peel bestaat meestal uit 4 behandelingen, met tussenpozen van 2 weken. Om de resultaten te optimaliseren en te behouden, zijn producten voor thuisgebruik verplicht. Deze producten helpen de huid te kalmeren, hydrateren en beschermen na de behandeling.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Laat je adviseren door onze skinexperts

Een behandelplan op maat

Ben je klaar om de revitaliserende kracht van de Green Sea Peel te ervaren? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze deskundige huidspecialisten om je huidverzorgingsdoelen te bespreken en een behandelplan op maat te maken dat aan jouw behoeften voldoet.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders