Brow Bar - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Brow Bar Zoetermeer

Wenkbrauw behandeling

Wenkbrauwen zijn ontzettend belangrijk. Zij omlijsten je gezicht. Het is dus heel belangrijk dat deze perfect van vorm en kleur zijn. Passend bij jou.

Geef jouw wenkbrauwen een upgrade!

jij verdient het om te stralen!

Je kunt je gerust helemaal door ons laten adviseren of je geeft jouw persoonlijke voorkeur aan.

helemaal afgestemd op jou

Laat je adviseren

Je kunt je gerust helemaal door ons laten adviseren of je geeft jouw persoonlijke voorkeur aan.

PerfectBrows (waxen of epileren, verven met hybride verf, stylen) a 30 euro 

Before & after

Perfect Brows

In onze Brow Bar werken wij met diverse methoden en technieken. Inmiddels zijn onze wenkbrauwen alom bekend en komen dames van ver om deze wenkbrauw behandeling bij ons te ondergaan.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

perfecte wenkbrauwen

Wat zijn Hybride Brows?

Hybride verf is de eerste extra langhoudende wimper- en wenkbrauw verf met een henna-effect: kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid en zorgt voor een expressief en rijk resultaat. Vanaf 7 dagen op de huid / vanaf 7 weken op de haren.

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders