Ons Team - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Bekijk hier

Ons team

Allemaal met een grote passie voor beauty

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Kom werken bij de mooiste club van Nederland. 

Maak kennis met onze beauty professionals.

Manja

IMG_8830

Mijn naam is Manja Wunderink en ik mag mij de eigenaresse van dit mooie bedrijf noemen. 

Ik ben mijn loopbaan begonnen als docent schoonheidsverzorging en heb dit 13 jaar met heel veel passie en plezier gedaan. Daarbij leerde ik mijn studenten niet alleen de praktische vaardigheden aan maar zeker ook de psychische kant achter het vak. Mensen komen vaak met huidproblemen en hoe ga je daarmee om? 

Inmiddels heb ik mijn eigen, bewezen, werkwijze ontwikkeld; de SkinFit ® methode en deze omvat pure schoonheid van binnen en buiten. Iets wat onlosmakend met elkaar verbonden is. 

Binnen de Beauty Club Nederland houd ik mij bezig met trajecten op het gebied van leefstijl en vitaliteit. 

Khadija

IMG_4590

Khadija is onze huidexpert

Mijn naam is Khadija en mijn passie is de huid verbeteren. Ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn clienten écht resultaat zien na een behandeling. En dat ik ze alle adviezen mee kan geven die helpen.

Khadija heeft 1 doel. En dat is jou met een stralende én verbeterde huid naar huis te laten gaan. Alles trekt zij uit de kast om jou de ultieme beleving te geven op het gebied van huidverbetering in combinatie met ontspanning.

Khadija geeft o.a de Coldplasma behandeling en de KRX Custom made behandeling

O ja, niet geheel onbelangrijk; Khadija heeft werkelijk héérlijke massage handen en vind het heel fijn wanneer jij lekker ontspannen weer de deur uit gaat. 

Marie-Louise

Marie

Wil je perfect getatoeëerde wenkbrauwen en/of een superstrakke eyeliner?

Dan moet je bij Marie-Louise zijn! Onze permanent make up artist. Zij heeft engelen geduld als het om tatoeëren gaat. Of het nu gaat om de allerlaatste hairstroke techniek bij je wenkbrauwen of om het inschaduwen van je wenkbrauwen. Zij is je vrouw! Uiteraard zijn wij een GGD goedgekeurde Schoonheidssalon.

Kelly

Kelly

Mijn naam is Kelly en ik woon in Zoetermeer.

Mooie, verzorgde nagels zie ik als een visitekaartje. Je ziet mij dan ook niet snel zonder nagellak. Na mijn 40e heb ik besloten om het roer om te gooien en meer dingen te doen waar ik blij van word. Al jaren lak ik de nagels van vriendinnen en familie op verzoek. Het is daarom voor velen geen verrassing dat ik de opleiding tot nagelstyliste ben gaan volgen om zo ook anderen te helpen aan mooie nagels.

De werkzaamheden die ik uitvoer zijn; Gellak handen. 

Esperanza

Esperanza

Esperanza is onze studiebol.

Mijn naam is Esperanza en ik ben is dol op de theorie achter de behandelingen. Ik zoek graag tot in detail uit welke werkstof het allerbeste voor jouw huid is. Ook houd ik van de Koreaanse huidverbetering die wij gebruiken. Dit is revolutionair op het gebied van huidverbetering. 

Mijn passie voor beauty begon al erg vroeg bij mij. Op mijn twaalfde begon ik al met make-up. 

Mijn doel is wanneer je bij mij bent geweest en hier de deur uit loopt, dat jij je de mooiste versie van jezelf voelt. 

Esperanza geeft o.a de Dermaplaning en de Carboxy

Bij Esperanza weet je dat je goed zit als het om huidverbetering gaat. 

"Ik vind het prettig om op een ontspannen manier dames aan mooie nagels te helpen in een informele setting. Dit maakt Beauty Club Nederland de ideale plek voor mij om jou te ontvangen." - Kelly

Manja Wunderink

De oprichter van Beauty Club Nederland

Als Huid Expert, Hormoon Factor Trainer, Personal Trainer, Leefstijl coach, NLP coach en Life Coach zou ik je van alles kunnen vertellen over hoe het leven en je lijf (of eigenlijk de participatie met elkaar) samen en/of tegenwerken en hoe je het zou kunnen aanpakken. Mijn voorkeur gaat er echter naar uit om het je vooral te leren begrijpen door het ook te doen. Niet lullen maar poetsen.

Denk hierbij aan gerichte, op maat gemaakte, huidverbetering, voeding, supplementen en outdoor SkinFit Trainingen. 

"Als er iets is waar ik blij van wordt is jou gelukkig zien. Zoals dat past bij een zelfverzekerde vrouw die straalt." - Manja

Wie weet zien we je snel bij de Beauty Club Nederland of via Social Media?

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders