Beauty Workshops - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

BEAUTY ACADEMIE

Beauty Workshops

Voor particulieren en professionals

Zeer regelmatig organiseren wij ook diverse live workshops en trainingen voor particulieren en professionals. Deze staan er om bekend dat ze jou heel veel te bieden hebben en zeer gezellig zijn bovendien. Ideaal om dus eens samen met jouw vriendin, moeder, buuf of collega te volgen. Maar denk ook aan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest wat je aan het organiseren bent. Wij denken dolgraag met je mee. 

Ga na de workshop fris en ontspannen naar huis.

Geef jezelf (of een ander) een beauty workshop cadeau.

Maak jezelf blij met een compleet verzorgde workshop.

Tijdens deze trainingen verzorgen wij al het materiaal. Uiteraard serveren wij ook heerlijke bonenkoffie, (kruiden)thee en wat lekkers. Het is gewoon een gezellig en compleet middagje/avondje uit waar jij heel blij van wordt. 

Een selectie

Diverse workshops & trainingen

Praktische informatie

Workshop locatie

Je kunt hierbij denken aan make up workshops. Beauty nights of een informatieve workshop waarbij je alles over je hormonen leert.

Onze workshops worden gehouden in onze prachtige locatie in Zoetermeer. Gratis parkeren voor de deur en genoeg faciliteiten op het terrein van Dekker Zoetermeer om er een heerlijke dag van te maken.

Een cadeau voor jezelf

Een workshop met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Wij kijken uit naar je komst! 

Volg een workshop of training bij Beautyclub Nederland

Wil je liever een prive training?
Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 4 personen geven wij ook een prive training bij jullie op locatie of bij ons in de club.
Vraag gerust meer informatie aan via info@beautyclubnederland.nl 

De ervaring is dat onze workshops heel snel vol zitten. Geef je dus snel op!

Je kunt onze diverse workshops boeken in onze shop. Vermeld dan wel even in de notities om welke datum het gaat. 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders