Bioslimming bodywrap Zoetermeer - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland %

Waar wij goed in zijn

Bioslimming Bodywrap

Hoe werkt deze behandeling?

De Bioslimming Bodywrap is ideaal wanneer jij je stoort aan cellulitis, vocht en/of vetophopingen en een verslapte huid. Bovendien werkt de Bioslimming Bodywrap zeer ontgiftend en is goed tegen hormonale disbalansen door de combinatie van toegepaste (natuurlijke) werkstoffen en behandeltechnieken.

Ervaar zichtbare resultaten al na 1 behandeling.

Last van cellulitis, vocht en/of vetophopingen en een verslapte huid?

Dit is wat Bioslimming bodywrap voor jou doet;

Bioslimming bodywrap na 2x in combinatie met leefstijlplan.

duurzaam resultaat

Bioslimming bodywrap behandeling

De eerste fase bestaat uit twee gels en een crème die we aanbrengen vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Deze bedekken we met een laagje folie om de cremes en gels op haar plek te houden.  

Vervolgens is het 30 minuten heerlijk ontspannen en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt nog 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien. 

Het beste, duurzame resultaat krijg je bij een kuur van 6x binnen 6 weken en daarbij het gebruik van bijpassende producten voor thuis. 

Before & after

Resultaten van de bioslimming kuur

Deze behandeling gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Dit maakt dat dit een zeer veilige behandeling is met een direct en langdurig resultaat. Er wordt gewerkt met natuurlijke werkstoffen op basis van etherische oliën. 

Bioslimming kuur van 6x voor en na.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

versterk de resultaten van de salonbehandelingen

Bioslimming thuis kit

De Bioslimming thuis kit is ontwikkeld om de resultaten van de salonbehandelingen te versterken. Deze trio is 100% Parabeen vrij.
Ons advies is om de Bioslimming Homecare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele salonbehandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.
Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen.

Tip voor snellere resultaten: De Bioslimming kan ook erg goed gebruikt worden door het aan te brengen voordat je gaat sporten.

1. Active Slim Gel

Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigde huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben. 

Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.

2. De Active Slim crème

De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.

Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille

3. Ultra slim Effect

Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.


Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn met gel 1 en crème 2.

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders