Mesotherapie & Microneedling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

Mesotherapie & Microneedling Zoetermeer

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een huidverbeterende behandeling voor het gezicht, het decolleté en/of de handen die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Mesotherapie is gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze methode wordt dan ook gezien als hét effectieve en gezonde alternatief voor cosmetische injecties.

Laat jouw huid weer stralen!

Werken met het zelf herstellend vermogen van de huid!

Mesotherapie en/of Microneedling is onder meer geschikt voor het behandelen van:

Effectieve & gezonde alternatief voor cosmetische injecties

Waarom kiezen voor mesotherapie?

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine onder invloed van hormonen die afnemen. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid. 

Before & after

Wat is het effect van Mesotherapie?

Mesotherapie heeft een transdermaal effect. Dit wil zeggen dat de werkstoffen diep doordringen in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te gaan repareren. Het stofwisselingsproces van de huid komt optimaal op gang. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit alles stimuleert huidverjonging. 

eKSeption Mesotherapie na 1e behandeling

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Resultaat is waar je voor gaat wanneer je voor ons kiest. 

Waarom zou je nog dromen van een mooie huid wanneer deze bij ons binnen handbereik ligt?

De werkwijze van de SkinF!t Kliniek gaat uit van het zelf herstellend vermogen van jouw lijf. Al onze behandelingen zijn persoonlijk afgestemd op de huid en het doel. Ook zeer geschikt voor heren. 
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders