Carboxy Behandeling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Ontdek de Vernieuwende Kracht

van de Carboxy Behandeling

Bij onze huidkliniek bieden we de revolutionaire Carboxy behandeling aan als een effectieve methode voor huidverjonging en verbetering. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van een speciaal masker doordrenkt met koolstofdioxide (CO2) om de huid te revitaliseren, te verjongen en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Krijg (weer) een stralende huid!

Wat is de Carboxy Behandeling?

De Carboxy behandeling is een innovatieve huidverzorgingsprocedure waarbij een speciaal masker op de huid wordt aangebracht, doordrenkt met koolstofdioxide (CO2). Het masker wordt goed aangedrukt op de huid, waardoor een warm gevoel ontstaat. Deze warmte, die vrijkomt door de interactie met de huid, verdwijnt snel. Dit proces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid met een jeugdige uitstraling.

Innovatieve huidverzorgingsprocedure

De Carboxy Behandeling

Tijdens de Carboxy behandeling wordt het speciale masker op de gereinigde huid aangebracht en goed aangedrukt, waardoor een warm gevoel ontstaat dat snel verdwijnt. Het masker wordt gedurende een bepaalde tijd op de huid gelaten, waarna het wordt verwijderd. De behandeling is comfortabel en wordt goed verdragen door de meeste cliënten.

Voordelen van de Carboxy Behandeling

1. Stimulatie van Collageen en Elastine

De Carboxy behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping worden verminderd.

2. Verjonging en Verstrakking van de Huid

Door de toegenomen collageenproductie krijgt de huid een jeugdige uitstraling en wordt deze steviger en elastischer.

3. Verbetering van de Huidtextuur en Teint

De Carboxy behandeling verbetert de algehele huidtextuur en verheldert de teint door de celvernieuwing te bevorderen en de huid te ontgiften.

optimaliseer de resultaten

Kuur en Nabehandeling

Een kuur van de Carboxy behandeling omvat meestal meerdere sessies, met tussenpozen van enkele weken. Om de resultaten te optimaliseren en te behouden, kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn. Nabehandeling omvat het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om de resultaten te verlengen en de huid te beschermen.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Laat je adviseren door onze skinexperts

Een behandelplan op maat

Ben je klaar om de vernieuwende kracht van de Carboxy behandeling te ervaren? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze ervaren huidspecialisten om je huidverzorgingsdoelen te bespreken en een behandelplan op maat te maken dat aan jouw behoeften voldoet.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders