Dermaplaning Behandeling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Dermaplaning Behandeling

Ontdek de Voordelen

Bij ons bieden we dermaplaning aan als een effectieve behandeling voor het verbeteren van de huidtextuur, het verwijderen van dode huidcellen en het bereiken van een stralende teint. Maar wat houdt dermaplaning precies in en voor wie is het geschikt?

Krijg een échte Hollywoodglow!

Voor wie is dermaplaning geschikt?

Dermaplaning is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve methode om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder:

Je kunt vrijblijvend bij ons een intake inplannen om te bepalen of dermaplaning geschikt is voor jouw huidtype en specifieke behoeften.

effectieve behandeling

Wat doet dermaplaning?

Dermaplaning is een vorm van manuele exfoliatie waarbij een speciaal ontworpen chirurgisch mesje over de huid wordt gehaald om dode huidcellen en vellushaar (dons) voorzichtig te verwijderen. Deze behandeling resulteert in een gladdere, zachtere huid met een egalere teint en een gezonde glans. Een échte Hollywoodglow.

Dermaplaning

De behandeling

Tijdens een dermaplaning-sessie zal een van onze ervaren skinexperts eerst de huid grondig reinigen om overtollig talg, vuil en make-up te verwijderen. Vervolgens wordt het speciale dermaplaning-mesje in zachte, vegende bewegingen over de huid geleid om dode huidcellen en vellushaar te verwijderen. De behandeling is pijnloos en wordt over het algemeen als ontspannend ervaren.

De duur van de behandeling varieert, maar de meeste sessies duren tussen de 30 en 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en eventuele extra behandelingen die worden uitgevoerd.

Nabehandeling voor thuis

Na dermaplaning is het belangrijk om de huid goed te verzorgen om optimale resultaten te behouden en irritatie te voorkomen. Enkele aanbevelingen voor thuiszorg na dermaplaning zijn:

Het is ook raadzaam om regelmatig terug te komen voor onderhoudsbehandelingen om de beste resultaten te behouden en de huid in optimale conditie te houden. Wij adviseren elke 4 weken.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Laat je adviseren door onze skinexperts

Is een dermaplaning behandeling geschikt voor jou?

Kortom, dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling die kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het bereiken van een gezonde, stralende teint. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken wat dermaplaning voor jouw huid kan betekenen.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders