Cold Plasma Behandeling - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Ontdek de Voordelen van Cold Plasma

Behandeling voor Huidverjonging

Bij onze huidkliniek bieden we cold plasma behandelingen aan als een geavanceerde en effectieve methode voor huidverjonging en verbetering. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van koude plasma-technologie om verschillende huidproblemen aan te pakken en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Voel je (weer) je stralende zelf!

Baanbrekende successen in de geneeskunde en nu ook bij ons in de huidkliniek.

Wat is Cold Plasma Behandeling?

Cold plasma is een geïoniseerd gas dat bestaat uit neutrale deeltjes, elektronen en positieve ionen. Bij een cold plasma behandeling wordt dit geïoniseerde gas op de huid aangebracht met behulp van speciale apparatuur. De plasma-energie dringt diep door in de huidlagen, waar het een reeks positieve effecten heeft op de huidcellen.

effectieve behandeling

De Cold Plasma Behandeling

Tijdens de cold plasma behandeling wordt een speciale koude plasma-pen over de huid bewogen, waarbij de plasma-energie gelijkmatig wordt verdeeld over het te behandelen gebied. De behandeling is niet-invasief en wordt over het algemeen als comfortabel ervaren, zonder downtime of hersteltijd achteraf.

Voordelen van Cold Plasma Behandeling:

1. Stimulatie van Collageen en Elastine

Cold plasma stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in een stevigere en veerkrachtigere huid. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verbeteren van de huidtextuur.

2. Verbeterde Huidstructuur en Teint

Door de celvernieuwing te bevorderen, helpt cold plasma bij het egaliseren van de huidtextuur en het verminderen van onregelmatigheden zoals pigmentatie en acne littekens. Dit resulteert in een stralende en egale teint.

3. Vermindering van Ontstekingen

Cold plasma heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontstekingen in de huid.

4. Verbeterde Opname van Huidverzorgingsproducten

Door de microscopische kanalen in de huid te openen, kan cold plasma de opname van actieve ingrediënten uit huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor hun effectiviteit wordt verhoogd.

Before & after

Resultaten en Nabehandeling

De resultaten van een cold plasma behandeling zijn meestal direct zichtbaar, met een verbeterde huidtextuur, stevigheid en teint. Voor langdurige resultaten worden meerdere behandelsessies aanbevolen, afhankelijk van de individuele behoeften van de cliënt.

Nabehandeling omvat het gebruik van hydraterende producten en een breedspectrum zonnebrandcrème om de huid te beschermen en de resultaten te behouden.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Laat je adviseren door onze skinexperts

Een behandelplan op maat

Ben je geïnteresseerd in het ervaren van de vele voordelen van cold plasma behandeling voor huidverjonging en verbetering? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze deskundige huidspecialisten om je huidverzorgingsdoelen te bespreken en een behandelplan op maat te maken dat aan jouw behoeften voldoet.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders