Workshop Heppie Boeddha - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

BEAUTY 2 BEAUTY

Workshop Heppie Boeddha

Heppie Boeddha schilderen

Heppie Boeddha staat voor verbinden. Een Heppie Boeddha geeft je een beetje liefde, geluk & kracht met een flinke teug vrolijkheid. Want ondanks het feit dat het leven jou niet altijd geeft waar je om vraagt heeft iedereen altijd ruimte voor een beetje liefde. Met een Heppie Boeddha schenk jij jezelf of een ander puur Geluk. 

Schenk jezelf of een ander geluk.

Een heerlijke workshop om zelf te doen of om cadeau te geven.

Geluk vermenigvuldigt zich wanneer men het deelt.

Elke Heppie Boeddha schilder je met veel plezier. Aangevuld met een dosis liefde. Daarnaast geeft het ook nog eens precies wat jij (of degene waaraan je een Heppie Boeddha cadeau aan doet) op dat moment nodig hebt; positieve energie.

Maak jouw eigen kunstwerk

Creatieve workshop

In deze creatieve workshop ligt er een mal van Heppie Boeddha voor je klaar van 20×20 of 30×30 cm die je geheel naar eigen inzicht gaat verven, beplakken en/of beglitteren. Alles is mogelijk. Laat je creatieve geest er maar lekker op los.

Ondertussen geniet je van de gezelligheid met elkaar én van de lekkernijen.

Praktische informatie

Aankomende Heppie Boedha workshops


De kosten voor deze workshop bedragen 30 euro per persoon.

Wil je deze workshop zakelijk boeken voor je cliënten of collega’s? Dat kan vanaf 6 personen. Mail voor meer informatie en het boeken van een privé workshop naar info@beautyclubnederland.nl

Meer informatie en/of je gelijk aanmelden?
https://beautyclubnederland.nl/product/heppie-boeddha-schilderen/

Duur; 2 uur (houdt rekening met een uitloop)

Een cadeau voor jezelf

Een workshop met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Voor particulieren en professionals

Volg een workshop of training bij Beautyclub Nederland

Zeer regelmatig organiseren wij ook diverse live workshops en trainingen voor particulieren en professionals. Deze staan er om bekend dat ze jou heel veel te bieden hebben en zeer gezellig zijn bovendien. Ideaal om dus eens samen met jouw vriendin, moeder, buuf of collega te volgen. 

Tijdens deze trainingen verzorgen wij al het materiaal en geniet je van diverse goodies. Uiteraard serveren wij ook heerlijke bonenkoffie, (kruiden)thee en wat lekkers. Het is gewoon een gezellig en compleet middagje/avondje uit waar jij heel blij van wordt. 

Wij kijken uit naar je komst! 

Wil je liever een prive training? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 4 personen geven wij ook een prive training bij jullie op locatie of bij ons in de club. Vraag gerust meer informatie aan via info@beautyclubnederland.nl 

De ervaring is dat onze workshops heel snel vol zitten. Geef je dus snel op!

neem contact op

Boek een workshop

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders