Beautyclubnederland

Vacature (Allround) Schoonheidsspecialist

Ben jij een ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste die het verschil wil maken voor de dames in haar stoel? Wil jij vrouwen de kracht van leeftijd met zelfvertrouwen zien omarmen, mede door de behandelingen die jij geeft?

Wil jij onderdeel worden van een hecht team van verschillende beauty & holistische wellness experts? Dan is dit jouw kans om te schitteren bij Beauty Club Nederland!

Over Ons

Beauty Club Nederland is de allround holistisch schoonheidssalon in Zoetermeer. Cliënten krijgen bij ons een persoonlijke benadering en op maat gemaakte behandelingen, variërend van een bindweefselmassage, tot aan personal training sessies! Wij kijken echt naar alle verschillende aspecten van hun leefstijl en hoe we die kunnen optimaliseren voor het beste (huid)verjongingseffect voor de dames.

Het is onze missie om met name de vrouwen vanaf hun 35e levensjaar te helpen de kracht van leeftijd met zelfvertrouwen te omarmen. We geloven dat schoonheid op elke leeftijd kan, mag en hoort te stralen!

Onze Uitdaging

Als schoonheidsspecialiste bij ons ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan behandelingen die vooral gefocust zijn op (huid)verjonging en het verhelpen van huidproblemen.

Wij leiden je met plezier intern op om onze volgende specialist in holistische (huid)verjonging te worden zodat jij onze cliënten het beste kunt behandelen en adviseren. Zodat jij zelfverzekerd aan de slag kan met onze cliënten!

Wat wij van jou vragen:

 • Een representatieve uitstraling, professionele houding en commerciële instelling.
 • Een diepgaande liefde voor huidverzorging en huidverbetering.
 • Afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste MBO niveau 3, MBO niveau 4 of, de bereidheid om intern opgeleid / gere-integreerd te willen worden tot SkinFit specialist.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om met een breed scala aan mensen om te gaan.
 • Een flexibele inzet; je bent ook beschikbaar in de weekenden en avonden.
 • Een teamspeler die gelooft in het belang van goede samenwerking en open communicatie.
 • Een betrokken collega ZZP’er die streeft naar voortdurende professionele groei en ontwikkeling.

Wat wij bieden:

 • Een warme en ondersteunende werkomgeving waar jouw mening telt en je wordt aangemoedigd om jouw ideeën te delen terwijl je je passie uitoefent.
 • Een uitstekende vergoeding als ZZP’er, hoogwaardige producten voor de behandelingen en (interne) opleiding tot holistisch expert op het gebied van (huid)verjonging.
 • Ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je gelukkig van wordt!
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Interesse?  
Wil jij deel uitmaken van ons team en je passie voor schoonheid inzetten om onze cliënten te helpen zich zelfverzekerd te voelen? Stuur dan je CV met motivatiebrief (vereiste) en een foto (gewenst) naar info@beautyclubnederland.nl tav Irene, en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent voor de Beautyclub Nederland!

Of vul het formulier in en zet daarmee de eerste stap naar wellicht een heel nieuw avontuur. 

Wij kijken nu al uit naar jouw sollicitatie! 

Solliciteer

Kom werken bij 

BeautyClub Nederland!