SkinFit StressRelease - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

SkinFit StressRelease ®

Huidverjonging & StressRelease

Ontdek de Kracht van SkinFit Stress Release
 
In de wereld van schoonheidsbehandelingen is er een nieuwe standaard gezet met de revolutionaire SkinFit Stress Release. Deze baanbrekende behandeling ontstond uit een opmerkelijke observatie tijdens de populaire SkinFit FaceLift: niet alleen verbeterde de huid van onze cliënten aanzienlijk, maar ook hun mentale gesteldheid onderging een merkbare transformatie.

Direct en langdurig resultaat!

Bewezen resultaten

Ervaar jij deze klachten ?

SkinFit StressRelease

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Door dieper te duiken in de interactie tussen lichaam en geest ontdekte ik dat mijn technieken, die meerdere systemen van het lichaam beïnvloeden, zoals het zenuwstelsel, eveneens het brein ontlaadden. Dit inzicht leidde tot een intensief onderzoek en de ontwikkeling van de SkinFit Stress & Trauma Release.
 
Deze innovatieve behandeling richt zich op het activeren en harmoniseren van alle belangrijke systemen in het lichaam. Het lymfestelsel, zenuwstelsel, sympathische en parasympathische systemen, en bindweefsel waarin vaak trauma is opgeslagen, worden allemaal aangesproken. Door het toevoegen van somatische oefeningen wordt een nog diepere ontspanning en ontlading bereikt.

Het resultaat? Een verbluffende metamorfose van zowel je huid als je geest.

Before & after

Het resultaat;

Resultaat na 2 behandelingen bij een dame die kampt met een burn out.

direct & langdurig resultaat

Resultaat na één keer

Na slechts één sessie van 90 minuten, geprijsd op €145, straalt je huid niet alleen van gezondheid en ontspanning, maar ervaar je ook een mentale reset. Deze behandeling is doorgaans voldoende om een diepe, langdurige impact te maken. Voor blijvende resultaten en onderhoud kun je daarna overstappen op de SkinFit FaceLift.

Advies

Verbetering en optimalisatie voor jezelf;

De diepgaande ontlading en hernieuwde balans zorgen ervoor dat je niet alleen van buiten schittert, maar ook van binnen een ongekende rust en helderheid voelt. Geef jezelf het cadeau van innerlijke rust en uiterlijke schoonheid met de SkinFit StressRelease. Het is niet zomaar een schoonheidsbehandeling; het is een transformerende ervaring voor lichaam en geest.

 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders