SkinFit FaceLift ® Zoetermeer - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland %

Waar wij goed in zijn

SkinFit FaceLift ®

Huidverjonging & anti-aging

De SkinFit FaceLift is exclusief ontworpen door ons en inmiddels het absolute paradepaardje met de meest bewezen resultaten op het gebied van huidverjonging en anti-aging.

Direct en langdurig resultaat!

Bewezen resultaten

Wat doet de SkinFit FaceLift voor jou?

SkinFit FaceLift 97 euro

Hoe ziet deze behandeling eruit?

De eerste fase bestaat uit het goed reinigen van de huid. Dit doen wij met aangepaste producten afgestemd aan jouw huidtype. Vervolgens volgt er een dieptereiniging met een passende peeling. 

Daarna volgt onze unieke SkinFit massage die direct verstevigd en afvoert zonder aanmaak van het stresshormoon cortisol (wat vaak vrijkomt bij een te stevige bindweefselmassage en averechts werkt). Hierna volgt er een intensieve lymfedrainage die de huid weer helemaal voorziet van nieuwe aanvoer van cellen. Daarna volgt een rustperiode waarin je huid de tijd krijgt alles goed af te voeren en jij even heerlijk ontspannen geniet van het moment. 

Om tot slot af te sluiten met een passende dag/nacht creme. 

Before & after

Het resultaat;

Resultaat voor en na 2 SkinFit FaceLift behandelingen (6 weken ertussen)
Resultaat na 2 behandelingen bij een dame die kampt met een burn out.

direct & langdurig resultaat

Resultaat na één keer

Deze behandeling gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Dit maakt dat dit een zeer veilige behandeling is met een direct en langdurig resultaat. Er wordt gewerkt met werkstoffen aangepast aan het huidtype

LET OP!
Deze behandeling geeft een direct resultaat. Het werkt echter ook nog een aantal dagen door in de huid doordat er nieuw collageen en elastine aangevoerd wordt. Het resultaat verbeterd dus nog meer in de komende 28 dagen na de behandeling. 

Product advies

Verbetering en optimalisatie voor thuis;

Wist je dat huidverbetering voor 70% afhankelijk is van wat jij thuis gebruikt aan producten?

Voor nog meer resultaat adviseren wij dus altijd onze producten ook thuis door te zetten. 

Zo kunnen wij een compleet advies voor thuis meegeven voor nog meer resultaat. Bovendien kunnen wij dan ook de huid goed blijven monitoren en bijstellen waar nodig. 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders