Workshop zo mooi ben jij - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

BEAUTY 2 BEAUTY

Workshop ‘Zo mooi ben Jij’

1-op-1 workshop

Het is Manja’s missie Nederland een stuk mooier te maken. Dames die, vol zelfvertrouwen, stralend door het leven wandelen. Zo zou het voor iedere vrouw moeten zijn. Daarom is er nu de workshop ‘Zo mooi ben jij’. Manja gaat jou laten zien hoe mooi je bent.

Dit is het allermooiste cadeau die jij jezelf kunt geven.

Je wilt gewoon graag;

Een zelfverzekerde, stralende, energieke vrouw zijn.

Voel je (weer) je stralende zelf!

Het is hoog tijd dat jij nu eens voor jezelf kiest.

“Leer mij vrouwen kennen ;-). Ik kan jou wel 10 keer vertellen hoe mooi je bent. Je gaat het toch niet geloven. De spiegel vertelt jou immers een heel ander verhaal. Geloof mij wanneer ik je zeg dat het spiegelbeeld welke jij van jezelf ziet enorm vertekend is. Het is niet de echte jij. Het is de persoon die jij gecreëerd hebt in je brein. In deze workshop ga ik je letterlijk laten zien hoe mooi jij écht bent.” aldus Manja. 

Praktische informatie

Deze 1 op 1 workshop bestaat uit;

Prijs; 297 euro 

Je kunt deze workshop boeken door een WhatsApp te sturen naar 06-41268926 of te mailen naar info@beautyclubnederland.nl 

Locatie; Onze workshops worden gehouden in onze prachtige locatie in Zoetermeer. Gratis parkeren voor de deur en genoeg faciliteiten op het terrein van Dekker Zoetermeer om er een heerlijke dag van te maken.

Een cadeau voor jezelf (of een ander)

Een workshop met aandacht voor jou

Mijn vader zei altijd; “Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen”. En precies dat vond ik, als opgroeiend meisje tot vrouw, het aller moeilijkste. Want ik vond iedereen veel mooier, slimmer, beter in alles dan mij. Wat heb ik het mij hiermee ontzettend en onnodig moeilijk gemaakt. Gelukkig heb ik nu mijn methode gevonden die werkt. Die mij laat zien wie ik ben en mag zijn. Zonder voorwaarden. Nu begrijp ik pas wat mijn vader destijds bedoelde. Ik zou willen dat hij mij vandaag zou zien. De vrouw die ik geworden ben. Het is mijn missie om dit gevoel over te brengen op jou, de vrouw die ook volledig blij mag zijn met zichzelf.

Voor particulieren en professionals

Volg een workshop of training bij Beautyclub Nederland

Zeer regelmatig organiseren wij ook diverse live workshops en trainingen voor particulieren en professionals. Deze staan er om bekend dat ze jou heel veel te bieden hebben en zeer gezellig zijn bovendien. Ideaal om dus eens samen met jouw vriendin, moeder, buuf of collega te volgen. 

Tijdens deze trainingen verzorgen wij al het materiaal en geniet je van diverse goodies. Uiteraard serveren wij ook heerlijke bonenkoffie, (kruiden)thee en wat lekkers. Het is gewoon een gezellig en compleet middagje/avondje uit waar jij heel blij van wordt. 

Wij kijken uit naar je komst! 

De ervaring is dat onze workshops heel snel vol zitten. Geef je dus snel op!

neem contact op

Boek een workshop

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders