Waar wij goed in zijn

Wax Bar Zoetermeer

In onze professionele wax salon werken wij met het merk Lycon. Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit. De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 5 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. bovenlip, oksels kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Gelaat Dames
Kin 15 euro 
Wangen 15 euro 
Kaaklijn 15 euro 
Bovenlip 12,50 euro 
Wenkbrauwen 1e keer en/of vormverandering 20 euro
Wenkbrauwen (clean up) 15 euro 
Gezicht inclusief wenkbrauwen (clean up) 45 euro 
Gezicht zonder wenkbrauwen 37,50 euro 

Lichaam Dames
Brazilian Wax 47,50 euro
Bikinilijn 27,50 euro 
Oksels 22,50 euro
Benen boven en onder 47,50 euro
Benen onder of boven inclusief knie 35 euro 
Armen 35 euro 


Je mag ervan uitgaan dat wij in onze waxbar professioneel, discreet en zeer hygiënisch werken. Kom je voor het eerst? Dan nemen wij altijd wat langer de tijd voor je om alles goed uit te leggen.

Boek nu