ONTDEK DE KRACHT VAN THEE!

 
In onze salon schenken wij onze eigen thee. Deze thee is speciaal door Manja ontwikkeld om jouw schoonheid van binnen en buiten te ondersteunen. De thee is ontstaan vanuit ons geloof in de kracht van holistische schoonheid, waarbij een gezonde binnenkant toont in een stralende buitenkant. Waarbij een puur momentje voor jezelf met onze Theerapie een extra bonus is! 
 
Waarom kiezen voor onze thee?
Zoals gezegd, onze thee hebben we zelf zorgvuldig samengesteld, met als doel jouw gezondheid en schoonheid van binnenuit te verbeteren. Zo helpt de Zuiveren-variant jouw lichaam in het detoxen, versterkt de Versterken-variant je immuunsysteem en helpt de Onthaasten-variant je te ontspannen.   
Naast Zuiveren, Versterken en Onthaasten hebben we nog meer varianten waar jij uit kunt kiezen. Je kunt de thee bestellen in onze shop of meenemen wanneer je langskomt voor een behandeling.
 
Wil je ze liever eerst komen proeven? Plan een behandeling en je kunt nog even nagenieten met een lekker kopje thee.
 
Heb jij specifieke (gezondheids)doelen waar je graag aan werkt? Vraag ons eens om advies of één van onze thee-variaties je daarbij kan helpen! We geven je hier graag persoonlijk advies over.

Voordelen van het gebruik van onze theerapie:

  • Natuurlijke ingrediënten: De thee mixen zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek voor optimale resultaten.
  • Snelle levering: Bestel vandaag en ontvang jouw thee mix snel en gemakkelijk bij jou thuis.

Even voorstellen…

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn Beautyclub te mogen verwelkomen en je advies te geven over de voedingssupplementen die jij aan jouw voeding wilt toevoegen!

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer