Academie - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

Divaas Academie

Natuurlijke Schoonheidssalon met holistische werkwijze

Divaas Beauty & Brains biedt regelmatig inspirerende cursussen, workshops en trainingen. Natuurlijk allemaal op het gebied van Beauty & Brains. Voor zowel particuliere Divaas als professionals. Houdt ons aanbod in de gaten.

Laat jezelf of de ander (weer) stralen!

niemand verdient het om zich onzeker over zijn of haar huid te voelen.

Iedereen verdient het om te stralen!

Wij bieden een full experience

Over Beauty Club Nederland

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Voor schoonheidsspecialiste, visagiste & browartists

Training Diva Brows

Inmiddels een begrip waar dames van ver voor naar Zoetermeer willen rijden. Dé DivaBrows. Wenkbrauwen zijn de omlijsting van je gezicht. Deze horen perfect bij je te passen.

In deze training leer jij perfecte wenkbrauwen toe te passen bij een ander. Ben jij dus een schoonheidsspecialiste, visagiste of BrowArtist? Dan is deze training absoluut een aanrader. Je leert persoonlijk stylen, epileren, knippen en verven van niemand anders dan de enige échte grondlegster van de DivaBrows!

Door wie?
BeautyTender Manja verzorgt deze training. Al meer dan 20 jaar kent ze alle greepjes van het geweldige beauty vak. Zij heeft zelfs aan de wieg gestaan om Visagie officieel te integreren in het MBO onderwijs. Sterker nog; dat is haar gelukt en heeft ze prachtige lessen en examens ontwikkeld die zelfs vandaag nog worden gegeven. Dit jaar is ze ZZP’er van het jaar geworden. Manja blijft zichzelf ontwikkelen. Zowel vaktechnisch en als inspirator. Zij weet feilloos wat het allerbeste bij jou past en weet dit op een sprankelende en heldere wijze uit te leggen.

Prijs:
195 euro (ex btw) inclusief werkpakket (*).

Locatie:
BeautyClub Zoetermeer, Scheglaan 12 of bij jou op locatie.
(*) Bij meerdere personen geldt een andere prijs. Vraag gerust een offerte aan.

onze cursussen, workshops en trainingen

Wat mag je verwachten van ons?

Expertise

Door wie? Na 13 jaar ervaring als docente Schoonheidsverzorging & Visagie weet Manja alle kneepjes van het vak. Daarnaast geeft ze regelmatig verkooptrainingen en lezingen over het toepassen van je intuïtie in het dagelijks leven.

Voor wie

Omdat je nooit uitgeleerd bent! Of je nu op zoek bent naar een praktische cursus over het perfect epileren van je wenkbrauwen of die van je cliënten of graag wilt weten hoe jij jezelf het allermooiste kunt opmaken. Bij ons in de Divaas Academie geven wij jouw brein wat ze nodig heeft. Kennis en Kunde.

Resultaat

Omdat jij voor perfectie gaat! Al onze activiteiten dragen wij met veel plezier aan jou over. Vanuit passie en liefde voor het vak. Kennis vermenigvuldigt zich immers wanneer men het deelt. Houdt dus onze agenda goed in de gaten of abonneer je op onze evenementen op de facebookpagina van Divaas.

doe mee met beauty pay it forward!

Een betere wereld begint bij jezelf. En als je iets voor een ander kan betekenen wordt de wereld elke keer een stukje mooier.

Wij hebben het Beauty it forward systeem met veel liefde geïntroduceerd. Het is vergelijkbaar met een pay it forward. 

Wat wij concreet doen:
Manja verkoopt tijdens haar Face Yoga lessen massagelepels. De opbrengst daarvan gaat in onze Beauty it forward pot.
Manja doneert regelmatig 5 euro per uitgevoerde behandeling in de Beauty it forward pot. 
Alle fooi die Manja mag ontvangen gaat in de Beauty it Forward pot. 

Wat jij concreet kunt doen:
Lever jij een mooie dienst waar jij iemand heel blij kan maken en die je kosteloos wilt uitvoeren tijdens één onze Pay it Forward Beauty dagen?
Wil jij een financiële bijdrage leveren om iemand een Pay it Forward Beauty dag cadeau te doen?
Ken jij iemand die een Pay it Forward Beauty dag verdient?

Een paar keer per jaar kiezen wij iemand uit die een Pay it Forward Beauty dag verdient.
Zo hebben wij al heel wat mensen de mooiste herinneringen mee kunnen geven. 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders