ZEN @ HOME BEAUTY BOX

DEZE BOX KOST SLECHTS 49,50 PER PERSOON INCLUSIEF MOOIE GOODIES WAAR JE BLIJ VAN WORDT. 

Deze boxen zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven maar zeker ook om aan iemand anders cadeau te doen. Wij sturen deze dan met een handgeschreven kaartje direct naar de juiste persoon.

Omdat iedereen nu eenmaal van verassingen houdt geven wij niet alle inhoud prijs in onze boxen. Je mag er uiteraard 100% van uitgaan dat je er blij (en gezond) van gaat worden. Wij werken namelijk alleen maar met natuurlijke, hoogwaardige producten die vriendelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Zen at home beauty box

 

De Zen @ Home Beauty Box;

Wil jij jezelf eens alle oprechte liefde en aandacht geven met alles erop en eraan om jezelf eens volledig onder te dompelen met alles wat je nu nodig hebt? Dan is de
Zen @ Home Beauty Box helemaal jouw box. Aan werkelijk al je zintuigen zijn gedacht.

Hier zit onder andere;
– Een pure producten set in voor je gezicht en lichaam.
– Een mooie, door ons samengestelde, playlist met inspirerende muziek.
– Een persoonlijke inspirerende boodschap
– Diverse goodies die passen bij een zen moment voor jezelf.

Kortom, deze Beauty Box mag niet ontbreken in jouw schoonheids ritueel.

TIP: Ook leuk om deze box cadeau te doen aan iemand die wat pure Zen time verdient. Wij kunnen deze rechtstreeks naar de ontvanger sturen indien gewenst. 

TIP: Deze Box is er ook in een variant voor heren. Geef dit dan wel aan bij de bestelling in de notities omdat de inhoud verschilt van een box voor dames. Leuk om eens wat anders cadeau te geven. 

 

Ga naar webShop