Workshop Hormonen en Veroudering - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

BEAUTY 2 BEAUTY

Workshop hormonen & (vroegtijdige) veroudering

Leer alles over hormonen

Wil jij je (weer) mooi, vrouwelijk en krachtig voelen? Kom dan naar deze zeer informatieve workshop over hormonen en (huid)veroudering. Hormonen hebben enorm veel invloed over hoe wij ons voelen én hoe wij eruitzien. Het goede nieuws is; we kunnen dit zelf beïnvloeden.

Ga na de workshop fris en ontspannen naar huis.

Geef jezelf deze workshop cadeau.

Wil jij ook niets anders dan een stralende vrouw zien die je aankijkt in de spiegel?

Het is een workshop vol aangename verrassingen waarbij je fris en ontspannen weer naar huis gaat met tal van tips om je hormonen (weer) in het gareel te krijgen.

Voel je (weer) je stralend zelf!

In deze zeer informatieve workshop leer je alles over;

Praktische informatie

Aankomende workshop Hormonen & (Vroegtijdige) Veroudering

De kosten voor deze workshop bedragen 47 euro per persoon en gaat door vanaf 6 personen. 

Wil je deze workshop zakelijk boeken voor je cliënten of collega’s?
Dat kan vanaf 6 personen. Mail voor meer informatie en het boeken van een privé workshop naar info@beautyclubnederland.nl

Duur; 2 uur (houdt rekening met een uitloop)

Een cadeau voor jezelf

Een workshop met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Voor particulieren en professionals

Volg een workshop of training bij Beautyclub Nederland

Zeer regelmatig organiseren wij ook diverse live workshops en trainingen voor particulieren en professionals. Deze staan er om bekend dat ze jou heel veel te bieden hebben en zeer gezellig zijn bovendien. Ideaal om dus eens samen met jouw vriendin, moeder, buuf of collega te volgen. 

Tijdens deze trainingen verzorgen wij al het materiaal en geniet je van diverse goodies. Uiteraard serveren wij ook heerlijke bonenkoffie, (kruiden)thee en wat lekkers. Het is gewoon een gezellig en compleet middagje/avondje uit waar jij heel blij van wordt. 

Wij kijken uit naar je komst! 

Wil je liever een prive training? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 4 personen geven wij ook een prive training bij jullie op locatie of bij ons in de club. Vraag gerust meer informatie aan via info@beautyclubnederland.nl 

De ervaring is dat onze workshops heel snel vol zitten. Geef je dus snel op!

neem contact op

Boek een workshop

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders