Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland | Het beauty instituut van Zoetermeer

Boek eenvoudig een behandeling

Uniek in Zoetermeer

wie zijn wij?

Beauty Club Nederland

Welkom bij dé verjongingskliniek van Nederland.

Wij richten ons volledig op (huid)verjonging en hormoon gerelateerde (huid)klachten vanuit het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Denk hierbij aan;

Vind je dat je spiegelbeeld niet laat zien wie je bent? 
Heb je last van hormonale acne?
Voel jij jezelf 10 jaar ouder en is dat te zien in je gezicht/lijf?
Kamp je met eczeem of rosacea?
Baal je van de cellulitis/verslappingen op je benen/billen/buik/armen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een intake.

Bezoek onze prachtige locatie

Onze locatie in de wijk Rokkeveen te Zoetermeer, is een ware beleving waar alles klopt, van geur en kleur tot het interieur. Terwijl je wacht op je afspraak, kun je ook nog even neuzen in onze beauty shop voor de allerbeste beauty producten. 

We zijn gelegen op het terrein van Dekker, waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Na je behandeling kun je heerlijk loungen op het terras van Lodge at the Lake of Sweet Lake Italy, direct aan het water.

Dus: boek nu nog jouw afspraak!

Waar wij goed in zijn

Van Balen naar Stralen

Wat ons uniek maakt zijn onze Beauty Trajecten ‘van Balen naar Stralen’. Dit zijn op maat gemaakte trajecten die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en behoeften met als doel (huid)verjonging. De pijlers hormonen, voeding, stressreductie en beweging worden hierin allemaal meegenomen. 

Gezichtsbehandeling

Wij werken uitsluitend op maat in al onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Iedereen is uniek. Zo ziet jouw behandeling er bij ons ook uit. Afgestemd op jouw huid, wensen en doelen. Onze producten en apparatuur zijn van de allerbeste prijs/kwaliteit, niet getest op dieren en op natuurlijke basis. Met onze behandelingen en werkwijze hebben wij zelfs de Ondernemer van het jaar Award gewonnen. Waarom zou je nog dromen van een mooie huid wanneer het bij ons binnen handbereik ligt? 

Beauty Workshops en Events

Wij staan bekend om onze professionele, maar vooral ook gezellige en leerzame Beauty Workshops en Beauty Events. Deze kunnen wij op maat verzorgen bij ons in de Beauty Club of bij jou op locatie. Je kunt zelfs kiezen voor een op maat gemaakte Beauty Workshop of Beauty Event. 

We hebben voor ieder wat wils. Of je nu een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt organiseren. Een keer ‘een weer eens wat anders’ bedrijfsuitje aan het regelen bent of gewoon een geweldig avondje uit wil met je partner. Het kan allemaal. Neem gerust even contact met ons op. 

Wax & Brow Bar

Bij ons in de club kun je terecht voor het professioneel waxen van je gelaat en lichaam. Wij werken met het alom bekende merk LYCON welke alle haartjes, zelfs de allerkortste, 100% verwijderd en waarbij je wekenlang haarvrij blijft.  Wij zijn een GGD goedgekeurde salon. Je mag ervan uitgaan dat wij uiterst discreet, professioneel en hygiënisch al onze wax behandelingen uitvoeren. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om je op je gemak te stellen.  Ook voor het verven van de wenkbrauwen werken wij met de allerbeste merken zoals Intensive en BRONSUN®.

 

Permanente Make Up

Hoe zou het zijn wanneer je elke morgen stralend op staat? Onze Permanent Make Up Artist is zeer professioneel en ervaren in het zetten van permanente make up. Ook volgt zij nog regelmatig masterclasses. Je mag ervan uitgaan dat wij zeer hygiënisch werken en zijn bovendien GGD goedgekeurd. 

Cosmetische Voet Verzorging

Je voeten dragen jou de hele wereld rond. Je handen zijn je visite kaartje. Zij verdienen dus wat oprechte tender, love & care. Onze cosmetische Spa Voet behandeling is een absolute weldaad. Met prachtige voeten verlaat je weer tevreden en ontspannen onze club. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat wij zeer hygiënisch en zorgvuldig werken. 

Gellak 

Je mag ervan uitgaan dat wij zeer hygiënisch werken en dat wij goed zorgen voor je nagels en nagelriemen. 

 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders