Vitakruid Supplementen - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Onze producten

Vitakruid supplementen

Ontdek de kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Wij werken uitsluitend met Vitakruid voor onze voedingssupplementen. We geloven in de kracht van holistische schoonheid, waarbij een gezonde binnenkant zich weerspiegelt in een stralende buitenkant.

Ervaar meer energie en zit lekkerder in je vel!

Wij geven je graag persoonlijk advies over voedingssupplementen.

Waarom kiezen voor Vitakruid?

Vitakruid staat voor kwaliteit en zuiverheid. Hun voedingssupplementen zijn zorgvuldig samengesteld om jouw gezondheid en schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Met hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules, streven zij ernaar om het beste voor jou te bieden. Kortom, een merk naar ons hart!
 
Ontdek onze exclusieve aanbiedingen
Als lid van onze Beautyclub Nederland heb jij nu toegang tot de speciale collectie voedingssupplementen van Vitakruid. We hebben het dan over supplementen van collageenboosters tot antioxidantrijke blends, we hebben een breed assortiment om aan jouw unieke behoeften te voldoen.
 
Wij geven je graag persoonlijk advies over welke voedingssupplementen je helpen bij het bereiken van je (gezondheids)doelen!

Voedingssupplementen

Voordelen van het gebruik van Vitakruid:

Disclaimer: Voordat je begint met het nemen van voedingssupplementen, is het raadzaam om advies in te winnen bij een medisch professional, met name als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.

vitakruid

Laten we samen werken aan jouw stralende toekomst!

Samen met Vitakruid, zet je de eerste stap naar een gezonde en stralende toekomst. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen en begin vandaag nog aan jouw persoonlijke reis naar innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Voedingssupplementen

Veelgestelde vragen

Juist dan wil je voedingssupplementen gebruiken als aanvulling op je voeding om tekorten te voorkomen!

Wanneer je, onverhoopt een keer het innemen van je voedingssupplementen vergeet in te nemen is er geen wolk aan de lucht. Neem ze gewoon weer in volgens het op jou afgestemde schema. 

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de supplementen die je gebruikt en hoe stelselmatig jij ze inneemt. Het effect van sommige supplementen merk je al na een paar dagen, anderen na een paar weken. 

Exclusieve aanbiedingen & Een breed assortiment om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Manja Wunderink

Even voorstellen…

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. 

Straal vanbinnen & vanbuiten

Ik kan niet wachten om je in mijn Beautyclub te mogen verwelkomen en je advies te geven over de voedingssupplementen die jij aan jouw voeding wilt toevoegen!

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders