Van balen naar stralen – Individueel traject. 

Dit programma is ontworpen, speciaal met jou in gedachten. Jij, die van het leven houdt, florerend in sociale contacten, genietend van momenten EN gedreven in je carrière. Jij weet wat je wilt en je bent vastbesloten om het te bereiken.

Tegelijkertijd, zijn er momenten waarop het lijkt alsof het leven jou overkomt, dat je de grip op je eigen leven lijkt te verliezen. Dat de tijd als zandkorrels door je vingers heen glipt en haar sporen overal in je uiterlijk achterlaat.

Het goede nieuws is, dat jij de sleutel in je handen hebt. Het begint allemaal en alleen bij jou! Ben jij klaar om een leven vol energie, zelfvertrouwen en stralende gezondheid te omarmen?

Onze unieke cursus neemt je mee op een transformatieve reis, waarin we samen de sleutels ontdekken om te stralen als nooit tevoren! We geloven dat wanneer jouw lijf en hoofd in harmonie zijn, er een krachtige transformatie kan plaatsvinden. Innerlijk EN uiterlijk!

Wat staat er op het programma?

? Hormonale Harmonie: Leer hoe je jouw hormonen in balans brengt voor een stabiele gemoedstoestand en een stralende huid.

? Voedingswijsheid: Ontdek de kracht van voeding en hoe je met simpele aanpassingen jouw vitaliteit naar een hoger niveau tilt.

? Bewegen met Plezier: Laat beweging een integraal onderdeel van jouw leven worden, afgestemd op jouw lichaam en wensen.

? Leefstijl als Medicijn: Leer hoe jouw dagelijkse routines en gewoontes een directe invloed hebben op jouw welzijn en uitstraling.

? Huidverjonging van Binnen en Buiten uit: Ontdek natuurlijke en effectieve methoden om je huid te laten stralen, elke dag.

? Wat maakt deze cursus uniek?

We werken samen aan het versterken van de connectie tussen jouw lijf en hoofd zodat jij de regie over je leven weer volledig in handen hebt. Jij hebt de kracht om te bepalen hoe jij je leven vormgeeft en wij zijn hier om je te ondersteunen op deze reis.

Dat doen we met 1:1 begeleiding binnen een traject wat volledig afgestemd is op jouw gezondheidsdoelen en wensen. Een traject waarvan we de duur ook volledig afstemmen op jouw gezondheidsdoelen en wensen. Deze sessies combineren we met de echte SkinFit Trainingen buiten, huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen, volledig afgestemd op jou! Zo bouwen we samen echt een maatpakket voor jou. Samen streven we naar een stralend en gezond leven. We bieden concrete kennis, inspirerende inzichten en praktische tools die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijks leven.

Klaar om de sprong te wagen? Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een leven vol vitaliteit en stralende gezondheid!

?? Let’s Shine Together! ??

 

IK WIL STRALEN

Wil jij; 

 • Je lijf en brein leren begrijpen zodat je exact weet waarom je doet wat je doet?

 • Weer genieten van de grote en kleine geluksmomenten? 

 • Letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen?  

 • Optimaal vet gaan verbranden en daarmee centimeters verliezen?

 • Meer energie over de hele dag? 

 • Beter (door)slapen?

 • Met gemak en plezier de dingen die jij leuk vindt naar je toe trekken?
 • Een stralende huid die er jonger uitziet?

 • Een prachtige vrouwelijke energie uitstralen?
DAT WIL IK
5 kilo afvallen

Van Balen naar Stralen individueel traject

Samen gaan we met elkaar concreet aan de slag met jouw hormonen, leefstijl, beweging en mindset. 

De specifieke inhoud van de lessen, stemmen we af op jouw gezondheidsdoelen en -wensen. Zo krijg jij namelijk ECHT een 1:1 traject waarmee jij jouw transformatie van Balen naar Stralen gaat.

Wat krijg jij allemaal in dit traject; 

Les 1: Hormonale Harmonie – Jouw Sleutel tot Vitaliteit

Les 2: Voeding als Medicijn – Optimaliseer Je Energie

Les 3: Beweging voor Vitaliteit – Kracht, Balans en Energie

Les 4: Stralende Huid van Binnenuit – Voeding, Hydratatie en Face Yoga

Les 5: Mindset, Meditatie en Ademhaling – Innerlijke Rust en Balans

Les 6: Praktische Toepassing Mintenz Minerale make up en Integratie

Na dit traject: 

 • Wanneer je deze training hebt gevolgd, ervaar je verschillende positieve resultaten, afhankelijk van je individuele inzet en toewijding. 

  1. Verbeterde Gezondheid en Vitaliteit:

   • Deelnemers kunnen een algemene verbetering van hun fysieke gezondheid ervaren. Dit kan zich uiten in meer energie, een sterker immuunsysteem en een betere algehele gezondheid.
  2. Verjongde Huid en Uitstraling:

   • Door de combinatie van voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en huidverzorging kunnen deelnemers een merkbare verbetering in de conditie en uitstraling van hun huid ervaren.
  3. Gewichtsbeheersing en Vetverlies:

   • Deelnemers kunnen een gezonder lichaamsgewicht bereiken en overtollig lichaamsvet verminderen door het volgen van een gebalanceerd voedingsplan en het toepassen van effectieve trainingsmethoden.
  4. Innerlijke Rust en Emotioneel Welzijn:

   • Met behulp van mindsettechnieken, meditatie en ademhalingsoefeningen kunnen deelnemers meer innerlijke rust ervaren, stress verminderen en hun emotionele welzijn bevorderen.
  5. Verbeterde Darmgezondheid:

   • Deelnemers kunnen een positief verschil merken in hun spijsvertering en darmgezondheid door het toepassen van gezonde voedingsrichtlijnen en levensstijlkeuzes.
  6. Verhoogd Zelfvertrouwen en Zelfbewustzijn:

   • Door actief te werken aan hun gezondheid en welzijn, kunnen deelnemers een toename van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ervaren.
  7. Beter Slaappatroon:

   • Door de toepassing van ontspanningstechnieken en een gezonde levensstijl kunnen deelnemers hun slaapkwaliteit verbeteren en uitgeruster wakker worden.
  8. Langdurige Gezonde Gewoonten:

   • Deelnemers leren effectieve strategieën om gezonde gewoonten op de lange termijn te behouden, waardoor ze blijvend kunnen profiteren van hun inspanningen.

Dit is absoluut de allerbeste training die werkelijk alles biedt wat jij zoekt én nodig hebt om jouw leefstijl positief te beïnvloeden op een leuke, laagdrempelige en praktische manier. 

Hormonen, leefstijl, voeding, mindset, huidverbetering en beweging. Alles komt aan bod in de voor jou juiste volgorde en combinatie. 

Het is geen dieet. 

Je hoeft er niets voor te laten. 

Dit programma zit boordenvol prachtige cadeau’s die jij jezelf veel eerder had gegund. 

Het enige wat ik van je vraag is je volledige commitment en een open mind.

Om te willen veranderen is verandering nodig. Ben jij daar helemaal klaar voor? 

Schrijf je dan vandaag nog in!

Ik zie in jou wat jij nu zelf nog niet ziet. 

Let op! Er kunnen wijzigingen in het programma zitten omdat het niet een one size fits all programma is.

IK DOE MEE!

Wat houdt dit programma in:

VAN BALEN NAAR STRALEN Traject individueel
vanaf 750,-

Wat anderen zeggen:

Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.

Marjolein

“Voor mij geen Botox meer …”

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers.

Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken.

Dat heb ik absoluut gevonden in het programma. Het is nu alweer een poosje geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.

Mariska

“Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn…”

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik wilde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.

Debby

Even voorstellen…

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn ‘van Balen naar Stralen individueel traject’ te mogen verwelkomen.

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer

Veelgestelde vragen:

De lessen worden gegeven in 2 groepen op de maandag – en woensdag avonden van 19 tot 21 uur. Houdt wel rekening met een uitloop. 

Wanneer je, onverhoopt een keer niet mee kan doen bestaat de mogelijkheid de les in te halen in de andere groep. 

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elke niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van deze 4-weekse ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.