Workshop SkinFit Training - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

BEAUTY 2 BEAUTY

WORKSHOP SKINFIT TRAINING

Outdoor krachttraining

Wil jij gericht iets aan beweging, krachttraining en daarmee dus aan je gezondheid doen maar is de sportschool niets voor jou? Dan is de SkinFit Training een ontzettend goed idee. 

Ga na de workshop fris en ontspannen naar huis.

Geef jouw immuunsysteem een boost.

Een SkinFit Training is een nieuwe, unieke, rustige en vooral effectieve manier van bewegen in Zoetermeer en Pijnacker.

Heerlijk sporten in de buitenlucht en je hormonen positief boosten is nu een feit. Vanaf je 25e levensjaar neemt de juiste aanmaak van hormonen af. Hormonen sturen al je systemen in je lichaam en brein aan en het is dus ontzettend van belang om deze in balans te brengen en te houden. Hormoon disbalansen geven ontzettend veel gezondheidsklachten. Gelukkig is daar wel iets aan te doen. 

Je hormonen weer in balans

Wat houdt een Workshop SkinFit Training in?

Samen met je vriendinnen, collega’s, besties gaan we lekker naar buiten. Het is een combinatie van (afwisselend rustig en stevig) wandelen, spier verstevigende (kracht)oefeningen (gericht op hormoon balans, vetverbranding en spieropbouw) ZONDER je lijf daarbij uit te putten. Onderweg doen wij regelmatig ook ademhalingsoefeningen en braintraining

Wat doet een SkinFit Training met je?

Jouw resultaat na de workshop;

Na deze workshop heb je talloze ideeën meegekregen om zelf thuis verder te trainen op een verantwoorde, gezonde wijze waarbij je optimaal vet verbrandt. 

Een SkinFit Training is een nieuwe, unieke, rustige en vooral effectieve manier van bewegen in Zoetermeer en Pijnacker. Door de combinatie en afwisseling van wandelen en krachttraining ben je voortdurend vet aan het verbranden. Ook nog lang na je Hormoon Boost Training. 

Een cadeau voor jezelf

Een workshop met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Leer je lijf begrijpen. 

Volg een Outdoor SkinFit Personal Training

Workshop van 1 uur voor maximaal 12 deelnemers per groep a € 250 (*)
(meerdere groepen mogelijk). 

Liever 1 op 1 trainen of samen met een vriendin/partner? 

Outdoor SkinFit Personal training (1 op 1) 45 euro 
Outdoor Duo Personal Hormoon Boost training 37,50 euro per persoon
Strippenkaart 1 op 1 van 10 keer 375 euro
Strippenkaart duo van 10 keer 325 euro per persoon

Mail mij naar info@manjawunderink.nl 

(*) exclusief 21% BTW en reiskosten. 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders