SkinFit Business plan - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

SkinF!t Business

Love the skin you're in

Hoe zou het zijn als er een business plan bestaat waardoor jij altijd lekker en mooi in je ondernemende vel zit?

Ervaar meer energie en zit lekkerder in je vel!

Is dit herkenbaar voor je?

Voel je (weer) lekker in je vel én business.

Wanneer je in de spiegel kijkt zie je niet meer die stralende vrouw. Er is iets verandert in je blik. Je lijkt vermoeider. Je voelt je ook vermoeider. Je hebt weinig energie. Je zou wel wat willen veranderen maar je weet niet hoe. Laat staan waar te zoeken. Als ondernemer sta je namelijk altijd ‘aan’. Je moet altijd op het beste van je kunnen presteren. Een baaldag in je huispak op de bank met je haar op zolder is voor jou zeldzaam want daarmee help jij jouw bedrijf niet. 

Behaal het certificaat

Jouw totale SkinF!t business plan

Het stress level van de gemiddelde ondernemer ligt hoger dan gebruikelijk. Dit maakt dat jouw interne systeem op een andere manier met hormonen, voeding en prikkels omgaat. Wij zijn gespecialiseerd hierin en kijken, samen met jou, wat jouw totale SkinF!t business plan moet inhouden om jouw optimaal, als ondernemer, laat stralen. 

Tot in de kleinste details kunnen wij perfectioneren, verbeteren en jouw plan van aanpak voortdurend bijstellen mits je er zelf ook wat voor wilt doen natuurlijk. Het is dan ook belangrijk onze adviezen op te volgen en onze producten (en supplementen) ook thuis te gebruiken. Uiteraard zijn wij professioneel, hygiënisch, gediplomeerd, geschoold en volgen nog regelmatig bijscholing op allerlei gebied. 

ontdek onze unieke SkinF!t Methode©

What’s (SK)IN it for you?

Word je net zo enthousiast als wij?

Boek jouw SKINF!T BUSINESS MEET & TREAT online gemakkelijk in ga voor jouw eigen succesvolle carrière.

Team van professionals

SkinF!t coaches

Naast de SkinF!t coaches werken wij nog samen met een heel team van professionals. Van dermatologen, voedingsdeskundigen, stylisten tot aan (orthomoleculair) artsen. Zo hebben wij altijd een heel team voor je klaarstaan. Wij vragen van jou inzet en doorzettingsvermogen om samen tot de beste resultaten te komen. Denk daarbij aan resultaat door regelmaat.

Al onze producten bevatten geen parabenen en minerale werkstoffen. De hoog gekwalificeerde werkstoffen bevatten allemaal het keurmerk die in Nederland geldt en zijn niet getest op dieren. 

Je kunt ook kiezen voor onze inspirerende Beauty & Brain Sessie;

De SkinF!t Beauty & Brains Business sessie

Er zijn twee dingen waarin Manja altijd en overal in uitblinkt. Dat is haar onuitputtelijke bron van inspiratie én dat zijn haar altijd magische handen. Het is een prachtige combinatie van een inspirerende sparringssessie samen met Manja waarin jullie jouw bedrijf eens even goed onder de loep nemen. Waarin je ook daadwerkelijk met een concreet plan weer naar huis gaat.

Vervolgens zet Manja je ook écht aan door middel van een heerlijke energetische behandeling. ‘Energetisch’ is niets anders dan gebruik te maken van de (positieve) energie waar alles uit bestaat. Ze gebruikt haar handen om de energie te laten stromen en al je nieuwe ideeen in te prenten.

Bovendien geeft het jou de energie die je nodig hebt om je doel(en) ook echt te gaan bereiken. Bijkomend voordeel; Je ziet er ook gelijk stralend uit door alle balast die je achterlaat. 
Het concrete resultaat na deze sessie is dat je straalt als nooit tevoren en je zoveel zin hebt om aan de slag te gaan.

Dit kun je niet verder uitleggen. Het beste is wanneer je het gewoon zelf komt ervaren. Je zult werkelijk versteld staan.
(Let op; genoemde prijs is ex btw)

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders