Waar wij goed in zijn

 

SKIN XPERIENCE ZOETERMEER

In deze unieke behandelingen nemen we je van A tot Z mee in een ware beleving van huidverbetering, ontspanning, hormoonbalans en stressreductie. 
Ideaal wanneer jij jezelf eens helemaal op nummer 1 wilt zetten. 

Wat houden deze behandelingen in? 

Wij hebben deze behandelingen ontwikkeld omdat wij het ontzettend leuk vinden een ware beleving neer te zetten. Je kunt deze behandelingen los boeken of samen met je partner/dochter/zoon. Elke Skin Xperience heeft een ander thema. Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je mag ervan uitgaan dat ze allemaal bieden wat jij op dat moment nodig hebt. We passen elke Xperience persoonlijk aan afhankelijk van de huidbehoefte en het doel. 

Perfect Skin Xperience;

In deze behandeling nemen we je van A tot Z mee in een Perfect Skin Xperience. Een op maat gemaakte behandeling. Omdat geen huid hetzelfde is. Wanneer je twijfelt welke behandeling het beste bij je past is deze behandeling ideaal om te kiezen. Onze Skin Experts kijken goed naar je huid, je wensen en je doel en bepalen dan wat er nodig is om dat doel te bereiken. 
Duur; 60 minuten
Prijs; 69 euro

Relax & Reload Xperience;

Deze Xperience laat je volledig ontstressen. Wanneer je langdurig (te)veel stress ervaart breekt je lichaam meer collageen en elastine af wat resulteert in een vale, doffe huid en een snellere huidveroudering. Deze behandeling zorgt ervoor dat de juiste hormonen weer in balans komen en je energie weer heerlijk gaat stromen. Aan alles is gedacht. Van kop tot teen in volledige rust. We werken bovendien met de beste anti stress serums en gebruiken diverse ontspanningsmethodes. Laat je 75 minuten lang onderdompelen in volledige rust met een resultaat dat nog weken lang doorwerkt. Het is bovendien direct zichtbaar!
Duur; 75 minuten
Prijs; 79 euro

Puur Natuur Skin Xperience;

Deze ware belevingsbehandeling brengt je terug naar de natuur. Tijdens deze Xperience werken we alleen maar met natuurlijke producten waarbij ontspanning centraal staat. Geniet daarna nog even na met een kop kruidenthee naar keuze van onze eigen Theerapie theelijn.
Duur; 60 minuten
Prijs; 67,50 euro

Young Skin Xperience (13 t/m 18 jaar)

De jonge huid die te maken krijgt met hormonen kunnen onzeker maken. In deze Xperience richten wij ons op een goede reiniging van de huid. Het kennismaken met de producten én geven wij een goed advies mee voor de verzorging (en het belang daarvan) voor thuis.
Duur; 45 minuten
Prijs; 47,50 euro

Hormoon  Skin Xperience

Deze Xperience laat je volledig ontstressen. Wanneer je langdurig (te)veel stress ervaart breekt je lichaam meer collageen en elastine af wat resulteert in een vale, doffe huid en een snellere huidveroudering. Deze behandeling zorgt ervoor dat de juiste hormonen weer in balans komen en je energie weer heerlijk gaat stromen. We werken met de beste anti stress serums (zonder belastende hormonen zoals xeno oestrogeen) en gebruiken diverse ontspanningsmethodes. Laat je 60 minuten lang onderdompelen in volledige rust met een resultaat dat nog weken lang doorwerkt. Het is bovendien direct zichtbaar aan je huid!
Duur; 60 minuten
Prijs; 69,50 euro

Alle prodcuten van Puurr & eKSeption zijn;
100% vrij van conserveringsmiddelen en additieven
Crualty free & Vegan
Parabeen vrij, silicone vrij, alcohol vrij.
Hoog geconcentreerd met actieve ingrediënten.

 

Boek nu