Waar wij goed in zijn

 

SKIN XPERIENCE ZOETERMEER

In deze unieke schoonheidsbehandelingen nemen we je van A tot Z mee in een ware beleving van huidverbetering, ontspanning, hormoonbalans en stressreductie. 
Ideaal wanneer jij jezelf eens helemaal op nummer 1 wilt zetten. 

Wat houden deze behandelingen in? 

Wij hebben deze behandelingen ontwikkeld omdat wij het ontzettend leuk vinden een ware beleving neer te zetten. Je kunt deze behandelingen los boeken of samen met je partner/dochter/zoon als duobehandeling. We passen elke Xperience persoonlijk aan afhankelijk van de huidbehoefte en het doel. 

Perfect Skin Xperience;

In deze behandeling nemen we je van A tot Z mee in een Perfect Skin Xperience. Een op maat gemaakte behandeling. Omdat geen huid hetzelfde is. Wanneer je twijfelt welke behandeling het beste bij je past is deze behandeling ideaal om te kiezen. Onze Skin Experts kijken goed naar je huid, je wensen en je doel en bepalen dan wat er nodig is om dat doel te bereiken. 
Duur; 60 minuten
Prijs; 69 euro

Puur Natuur Skin Xperience;

Deze ware belevingsbehandeling brengt je terug naar de natuur. Tijdens deze Xperience werken we alleen maar met natuurlijke producten waarbij ontspanning centraal staat. Geniet daarna nog even na met een kop kruidenthee naar keuze van onze eigen Theerapie theelijn.
Duur; 60 minuten
Prijs; 67,50 euro

Young Skin Xperience (13 t/m 18 jaar)

De jonge huid die te maken krijgt met hormonen kunnen onzeker maken. In deze Xperience richten wij ons op een goede reiniging van de huid. Het kennismaken met de producten én geven wij een goed advies mee voor de verzorging (en het belang daarvan) voor thuis.
Duur; 45 minuten
Prijs; 47,50 euro

Alle producten die wij gebruiken zijn;
100% vrij van conserveringsmiddelen en additieven
Crualty free & Vegan
Parabeen vrij, silicone vrij, alcohol vrij.
Hoog geconcentreerd met actieve ingrediënten.

 

Boek nu