Waar wij goed in zijn

Plasmalift Zoetermeer

OOGLIDCORRECTIE EN FACELIFT ZONDER OPERATIE ! 

PUREBEAU zorgt voor een doorbraak in de holistische benadering van de natuurlijke perfectie van schoonheid met een toonaangevende methode de PUREBEAU FIBROBLAST.

HOE WERKT HET?

Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.

Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Resultaat: de huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, de elasticiteit van de huid is verbeterd.

NA DE BEHANDELING

Na 1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.

WAT KAN JE MET DE PUREBEAU FIBROBLAST BEHANDELEN?
Oogleden
Fibromen
Rimpels
Neus- lippenplooi
Littekens
Pigmentvlekken

Boek een intake gesprek via ons boekingssysteem. De prijs van 25 euro wordt in mindering gebracht wanneer je kiest voor een behandeling in onze Huid Kliniek. 

Boek nu