Kuren & trajecten - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

KUREN & TRAJECTEN TER HUIDVERBETERING

Een huidverbeterende kuur in de huidkliniek in Zoetermeer

Wij geloven in huidverbeterende behandelingen vanuit het zelfsherstellend vermogen van je lichaam. Dit geeft een langduriger resultaat. Bovendien is het veel gezonder voor je lichaam én velen malen goedkoper.

Pak jouw huidprobleem nu aan!

Wij hebben voor elk huidprobleem een passende oplossing.

Stoor jij je momenteel aan;

Dat hoeft echt niet langer

Een huidverbeterende kuur is een heel goed idee!

Wij hebben voor elk huidprobleem een passende oplossing. Onze Schoonheidsspecialistes uit Zoetermeer werken allemaal op maat en luisteren goed naar jouw wensen en verwachtingen. 
 
Denk daarbij aan diverse huidverbeterende methoden van bindweefsel massages tot aan peelings. Onder ons tabblad ‘behandelingen’ vind je al onze specialistische behandelingen

Helemaal afgestemd op jou

Wat mag je verwachten van ons?

Kom je voor het eerst dan voeren we eerst een uitgebreid intake gesprek. Daarbij bespreken wij jouw wensen en doelen. Ook zijn wij open over het budget wat je te besteden hebt of wil besteden. Wij vinden dat een mooie huid voor iedereen toegankelijk moet zijn en zullen altijd een passende oplossing voor je hebben. Wij zullen ook eerlijk aangeven wat er haalbaar is. Wij beloven geen gouden bergen. Wil je gericht aan de slag met huidverbetering zul je er zelf ook iets voor moeten doen (of wellicht wel laten). 

Wat jouw huidprobleem ook is; blijf er niet mee lopen. Er bestaat een oplossing. Ook voor jou!

Maatwerk gericht op jouw huid, wensen, doelen en budget!

Specialistische behandelingen

Bindweefselmassage

Wij kunnen ons het heel goed voorstellen dat je door alle mogelijkheden die er zijn door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel te doen over wat onze huidgezondheid verbeterd. Zo kun je veel lezen over de rol van bindweefsel en hoe massage hiervan voor een verminderde verkleving kan zorgen.

BioSlimming

Ons paradepaardje is de BioSlimming kuur. De Bioslimming Bodywrap is ideaal wanneer jij je stoort aan cellulitis, vocht en/of vetophopingen en een verslapte huid. Bovendien werkt de Bioslimming Bodywrap zeer ontgiftend en is goed tegen hormonale disbalansen door de combinatie van toegepaste (natuurlijke) werkstoffen en behandeltechnieken.

Lymfedrainage

Als er iets goed is voor je huid en je welzijn is dat wel een manuele lymfedrainage. Je lymfesysteem is het grootste systeem van je lijf om te zuiveren, te herstellen en weer op te bouwen. Het is dus van zeer groot belang dat je lymfe in opperste conditie is én blijft. Middels een manuele lymfedrainage, uitgevoerd door onze gediplomeerde therapeut, zorg je ervoor dat je huidgezondheid verbeterd en optimaliseert.

Wat jouw huidprobleem ook is; blijf er niet mee lopen. Er bestaat een oplossing. Ook voor jou!

Waarom kiezen voor een kuur in plaats van een losse behandeling?

Wij zijn toonaangevend als het gaat om intense huidverbetering zonder gebruik van botox en fillers. Wij zijn niet tegen cosmetische behandelingen maar zien dit liever als een eventuele aanvulling om verder te verfraaien en details aan te brengen waar nodig. Daarmee vinden wij dat schoonheid van buiten én van binnen komt. Daarom combineren wij onze behandelingen ook altijd met advies over hormonen, leefstijl, voeding en beweging. Onze hormoon therapeut Manja Wunderink kan je hier alles over vertellen. 
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders