Huid verjonging - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Van Balen naar Stralen 1 op 1 traject

Na 4 weken al zichtbaar resultaat

Je kunt gelijk beginnen. Er is geen tijd te verliezen.

Herken je dit?

Na 4 weken al zichtbaar resultaat

Je baalt enorm van je eigen spiegelbeeld. Je lijkt niet alleen ouder dan dat je nu bent. Zo voel jij je ook. Het liefst vermijd jij elke spiegel en etalage ruit. Het begint er zelfs op te lijken dat je sociale contacten ook maar liever uit de weg gaat. Ook zie je de kilo’s rondom je buik eraan vliegen en zou je het liefst de hele dag onder de dekens blijven liggen. Zo moe ben je. 

Is het niet eens tijd voor verandering?

Waar loop je tegenaan?

Zoveel aanbod, maar niet één oplossing sluit echt bij jou aan?

Er is niet alleen al enorm veel aanbod op het gebied van vitaliteit en leefstijl waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Het leven is ook veel te leuk om je te houden aan strenge regels, diëten en allerlei richtlijnen. Je hebt elke week wel een etentje of je houdt überhaupt van lekker eten. Sporten in de sportschool is al helemaal niet jouw ding en van community’s of clubjes krijg je de rillingen. Jij bent gewoon niet de vrouw die zich makkelijk iets op laat leggen. Want zodra jij dat gevoel krijgt haak je af. Herkenbaar? Laten we het daarom vooral praktisch en simpel houden. En leuk om te doen. Want alleen dan ga jij het eindelijk eens volhouden. Mét resultaat.

Tijd voor gerichte actie!

Wil jij ook niets anders dan een stralende vrouw zien die je aankijkt in de spiegel?

Ken je dat gevoel wanneer je een ruimte binnenloopt en iedereen kijkt even om? Als je dat kwijt bent gun ik jou dat gevoel weer van harte. Wanneer je dit gevoel nooit gekend hebt gun ik het je nog meer. Niets is fijner dan (weer) ‘gezien’ worden. Jezelf omarmen voor de prachtig, stralende vrouw die je bent. En dat mag iedereen horen, weten én zien!

Concreet en Praktisch

Hoe pak je verjongen aan?

Daar waar je bij een ander per pijler aan de slag pakken wij direct alles aan wat nodig is om te verjongen. Je krijgt een 1 op 1 stappenplan die volledig op maat voor jou gemaakt is. Daarnaast krijg je concrete en praktisch toepasbare adviezen, oefeningen en tips om je gewoontes te veranderen, zodat jij met jouw bewegingspatroon en voedingspatroon je huid van binnen- & buiten uit kunt verjongen. Je vetpercentage omlaag gaat. Je spieren sterker worden en je gedurende de dag veel meer energie hebt. Daarnaast verjongt je biologische leeftijd ook. En dit allemaal op een makkelijk te volgen wijze en 1 op 1 stappenplan.

Voel je (weer) je stralende zelf!

Voel je (weer) thuis in je eigen lijf en kijk weer graag in de spiegel.
Vertraag je biologische leeftijd.

Waarom is het belangrijk om niet uit te stellen?

Wanneer je nu al liever niet meer in de spiegel kijkt. Kun jij je voorstellen hoe dit over 5 jaar zal zijn?

We kunnen het verouderingsproces niet stopzetten. Dat hoeft ook helemaal niet. Elke rimpel heeft een prachtig verhaal te vertellen. Wat je wel wil is je ‘gewoon’ mooi blijven voelen. En ja, daar mag best een rimpeltje hier en daar bij horen. Zolang het maar in verhouding is. Nu heb je het gevoel dat je ouder en vermoeider lijkt dan dat je bent en dat voelt niet goed. Gelukkig kunnen wij wel de wijzers van jouw biologische klok terugdraaien en je weer een fris gevoel geven.

Waarom kiezen voor dit programma?

Van Balen naar Stralen

Wanneer je ook maar iets op mij lijkt, en hè we zijn nu eenmaal vrouwen, dan heb jij waarschijnlijk nog behoorlijk wat online programma’s open staan. Of zelfhulpboeken die nog, ongelezen, op de plank liggen. Of allerlei verjongende hulpmiddelen op je badkamerplank liggen die je nooit of nauwelijks gebruikt. En je hebt ze destijds allemaal gekocht in het volste vertrouwen dat je ze nu écht ging afmaken, lezen en/of consequent toepassen en gebruiken.

Herkenbaar? We vinden het namelijk al snel te ingewikkeld. Hoe simpel het ook is. Het kost ons tijd, moeite, aanpassingsvermogen. Dus bedenken we excuses om het eerst, maar even uit te stellen (de welbekende maandag) om het vervolgens nooit meer aan te raken en/of te openen. Nog steeds herkenbaar? We haken vaak al binnen een week weer af van al onze goede voornemens. In het beste geval houden we het 2 weken vol. Been there, done that. Dit programma is daarom volledig voor jou op maat gemaakt. Met precies dat wat nodig is voor jou. Of het nu om afslanken, verjongen of meer energie gaat. Alles is mogelijk en te combineren in een gericht plan. 

Dit persoonlijke programma biedt jou exact wat je nodig hebt. Je boekt een intake gesprek in en we gaan samen kijken wat er nodig is. Geen poespas. 

Nou precies dat!

0 +
Jaar Ervaring
± 0
Behandelingen voor Vrouwen per maand
10 weken
Zie je verschil

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor iedere vrouw die baalt van haar eigen spiegelbeeld en daar op een leuke,
makkelijke wijze iets aan wil doen met resultaat.

Wie is

Manja Wunderink

Mijn vader zei altijd; “Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen”. En precies dat vond ik, als opgroeiend meisje tot vrouw, het aller moeilijkste. Want ik vond iedereen veel mooier, slimmer, beter in alles dan mij. Wat heb ik het mij hiermee ontzettend en onnodig moeilijk gemaakt. Gelukkig heb ik nu mijn methode gevonden die werkt. Die mij laat zien wie ik ben en mag zijn. Zonder voorwaarden. Nu begrijp ik pas wat mijn vader destijds bedoelde. Ik zou willen dat hij mij vandaag zou zien. De vrouw die ik geworden ben. Het is mijn missie om dit gevoel over te brengen op jou, de vrouw die ook volledig blij mag zijn met zichzelf.

Awards en Media:

Ervaringen van andere

Het is voor mij ontzettend belangrijk dat ik vertrouwen heb om mijzelf 'bloot te geven'. Toen ik Manja ontmoette gaf zij mij direct een gevoel van thuiskomen. Haar inzet, uitleg en plan van aanpak heb ik altijd gemist bij anderen. Ik wist dat ik hier op de juiste plek zat. Ik zie mijzelf nu als een stralende vrouw wanneer ik in de spiegel kijk. En niet alleen mijn spiegel. Ook mijn omgeving reageert positief. Als er aan mij gevraagd wordt hoelang ik nog moet werken terwijl ik al 6 jaar gepensioneerd ben dan doet Manja het toch fantastisch!
Rina
Ik had eczeem en netelroos door lactose en gluten intoleranties. Ook nam ik andermans emoties en verantwoordelijkheden over waardoor ik mijzelf kwijtraakte. Ik werd als een magneet naar Manja geleid en de rest is vanzelfsprekend. Inmiddels heb ik geen last meer van intoleranties dankzij de concrete adviezen van Manja wat ik moest doen. Ik ging hierdoor ook bewuster eten. Mijn gezicht ziet er beter uit en mijn netelroos en eczeem zijn helemaal verdwenen. Emotioneel heb ik een enorme rust gevonden en bewustwording wat van mij is en wat ik bij anderen kan laten door de wijsheid die Manja overbrengt. Ik ben zo dankbaar hiervoor.
Zorica
Ik merkte dat ik de laatste jaren naar mijn idee steeds meer zichtbare rimpels kreeg. Waar ik mij voorheen nooit druk om maakte was ik nu bang dat mensen mij ouder zouden schatten. De aanpak van Manja sprak mij direct aan. Geen naalden, filters etc., maar kijken hoe de huid zelf weer gaat werken. Verder vind ik het heel fijn dat Manja niet oordeelt. De aandacht gaat echt naar het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ik merk dat ik zelfverzekerder in de spiegel kijk en mij minder druk maak over hoe anderen naar mij kijken. Je kunt de tijd niet stil laten staan, maar Manja laat zeker de wijzers langzamer draaien.
Marianne

trots

Ik ben het meest trots op:

Vrouwen mogen helpen die zichzelf helemaal kwijt waren is het allermooiste wat ik, als mens, hier te doen heb. Wanneer een vrouw in de spiegel kijkt en ontroerd raakt met wie zij (weer) ziet, heb ik mijn doel gehaald.

Het Programma

Hoe gaat het in zijn werk?

Meten is weten!

We starten met een persoonlijk intake gesprek waarin we uitgebreid bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij dit het beste aan kunnen pakken.

Jouw traject

Vervolgens weet jij exact waar jouw grootste pijnpunten liggen. Daar schrijven wij een persoonlijk programma voor die helemaal op maat is.

Stap voor stap

Daarna gaan we stap voor stap aan de gang met jouw volledige transformatie tot een stralende vrouw.

Resultaat

Afhankelijk van jouw doel(en) en wens(en) zie en voel je al resultaat na 4 weken.

De kosten voor dit programma gaan vanaf 500 euro.

Je kunt gelijk beginnen. Er is geen tijd te verliezen.

Inplannen van een intake

Plan je intake gesprek in

Plan via onderstaande agenda een afspraak in.

Wat wordt er van jou verwacht?

Hoor jij bij die 25% die een training afmaakt en resultaat behaalt?

Dan is dit programma voor jou. Ik vraag minstens 30 dagen van jouw commitment om je in te laten zien hoe belangrijk dit programma voor je is voor de rest van je leven. Ik vraag niet veel van je. Slechts een aantal minuten per dag van jouw tijd. Als je het goed aanpakt voor 3 maanden. Maar in ieder geval voor tenminste 30 dagen. Wanneer je dit nu al te veel vindt klik dan deze website gerust weer weg en kom over een poos weer terug als je er wel klaar voor bent. Ik wil namelijk niet onnodig jouw kostbare tijd verliezen. Je hebt namelijk geen keuze om tijd te verliezen.

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Veelgestelde vragen

Wij raden je aan om alle modules binnen 3 maanden te doorlopen. Je hebt dan voor een leven lang alle informatie die je nodig hebt je biologische leeftijd jong te houden. Je krijgt een jaar toegang tot de module(s).

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging, immuunsysteem en darmgezondheid. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat dat je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elk niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt, maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname, fitter energieker voelen. Na 4 weken ga jij al resultaten zien en voelen.

Nee, dit is niet verplicht. We raden het je wel aan omdat dit, voor de rest van je leven, inzicht geeft in jouw DNA profiel.

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.

Ja, dat kan. Je kunt dit traject ook geheel vanuit huis volgen. Bekijk onze website op: https://jezelfverjong.nl/

Stel je vraag

Contact

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders