Hormoon Consult - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

HORMOON CONSULT ZOETERMEER

Kom (weer) lekker in je vel.

Wil jij je vrouwelijk, sexy en krachtig voelen? Hormonen sturen onder meer de stofwisseling, de groei en het immuunsysteem. Ze spelen een rol bij bijna alle fysieke klachten, ziekten, gedragsstoornissen en verouderingsverschijnselen. Ook bij diverse huidklachten spelen hormonen een grote rol.

Ervaar meer energie en zit lekkerder in je vel!

Herken jij jezelf in 1 of meerdere klachten;

Dan heb je waarschijnlijk te kampen met één of meerdere hormonale disbalansen.

stop met uitstellen

Pak jouw klachten nu aan

Het slechte nieuws is;
Je loopt er vast al een poos mee rond en je klachten nemen steeds een beetje toe en je weet niet waar je moet beginnen om het aan te pakken. 

Het goede nieuws is; 
Je kunt hier zeker zelf invloed op hebben. Er is dus absoluut wat aan te doen. Mits je maar weet hoe. En precies daar kan ik je heel gericht mee helpen.

Blijf niet langer rondlopen met allerlei (vage) klachten. 

je hormonen in balans en daarmee je lijf én hoofd weer in balans.

Hormonale (dis)balans

Een hormonale disbalans kan onder andere ontstaan door verkeerde voeding, langdurige stress, een tekort aan vitaminen en mineralen of overgewicht. Uit jouw ingevulde analyse komen een aantal antwoorden waarmee wij direct concreet aan de slag gaan. 

De juiste balans tussen hormonen is erg belangrijk: als de verhoudingen niet goed zijn of de hormoonproductie achteruit gaat kan dit zich uiten in klachten als depressies, gewichtsproblemen, hoofdpijn en migraine, stemmingswisselingen en slaapstoornissen. We beginnen dus met het invullen van een uitgebreide hormoon – en neurotransmitter analyse. Tevens ga je een eetdagboek bijhouden.

gun jezelf dit

Wil jij;

Hormoontherapeut manja wunderink

Krijg inzicht in de werking van je hormonen

Als hormoon factor trainer kijk ik samen met jou naar de oorzaak achter de klacht en leggen we verbanden tussen klacht(en), stress, voeding, bewegen, (erfelijke) ziektes, en hormonen.

De oplossing is een duurzame balans tussen voeding, stressregulatie en bewegen afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Een gezonde leefstijl verandering maakt je lijf gezonder en vitaler waardoor klachten afnemen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen, je krijgt meer energie en komt letterlijk beter in je vel te zitten. Je hormonen komen in balans. Je lijf en brein gaan beter functioneren. 

Weet dat een leefstijlverandering niet vanzelf gaat. Hier is tijd en geduld voor nodig. Gun jezelf dit ook. Het gaat gepaard met vallen en opstaan maar het is het meer dan waard om straks weer die energie te voelen stromen. 

Samen onderzoeken we de oorzaak

Wat krijg je allemaal in een Hormoon consult?

Hormoon Consult 1e keer;

97 euro 

Bestaande uit;
– bestudering hormonale vragenlijsten/analyse
– bestudering eetdagboek van een week
– persoonlijk plan van aanpak
– weeg / meet moment (indien gewenst)
– (online) consult van 50 minuten

Een los vervolg consult van 25 minuten bedraagt 37 euro. 

Belangrijk; Het boeken van een consult heeft alleen zin
wanneer jij gericht aan je eigen leefstijl wilt werken en gemotiveerd genoeg bent. 

Als Hormoon Trainer werk ik uitsluitend op maat. Mijn hormoon praktijk bevindt zich in Zoetermeer. Wil jij mij eerst beter leren kennen? Neem dan even een kijkje op mijn eigen Website.

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders