Waar wij goed in zijn

Holistische Praktijk Zoetermeer

Beauty Club Nederland is een schoonheidssalon in Zoetermeer met een algehele kijk. Waar jouw welzijn altijd voorop staat. Door (huid)problemen van verschillende kanten te benaderen en te behandelen bereik je een beter, gezonder en langduriger resultaat. 

Wij staan graag voor je klaar. Wij hebben, naast de reguliere opleidingen, ook aanvullende opleidingen gedaan om je nog beter te kunnen behandelen. 

Daarbij nemen wij uitgebreid de tijd voor je en is er altijd ruimte om nog even optimaal na te genieten onder het genot van onze eigen ontwikkelde Theerapie kruidenthee’s die na elke behandeling voor je klaar staat. 

Wij bieden totaalpakketten aan waarbij wij kijken naar de huidconditie, hormonen en leefstijl. Je kunt bij ons terecht voor veel uiteenlopende (huid)problemen. 
Lees meer over onze behandelingen

Wij besteden ook veel aandacht aan preventieve zorg. Denk daarbij aan onze Hormoon Consulten waarin we gericht aan de slag gaan met jouw hormoondisbalansen, stressreductie, beweging, voeding en leefstijl. Ook geven wij regelmatig workshops over deze thema’s. 

Je kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken via onze boekinsapp of via de ‘boek nu’ knop hieronder. 

Ben je nog nooit bij ons geweest en twijfel je welke behandeling het beste bij jou past? Dan adviseren wij je eerst een Meet & Treat behandeling in te boeken waarin we eerst alles uitgebreid kunnen toelichten en je al gelijk geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Wij kijken uit naar je komst bij ons in de schoonheidssalon in Zoetermeer. 

Boek nu