GIRLS NIGHT OUT BEAUTY BOX

DEZE BOX KOST SLECHTS 49,50 PER PERSOON INCLUSIEF GOODIES DIE NIET MOGEN ONTBREKEN.

Deze boxen zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven maar zeker ook om aan iemand anders cadeau te doen. Wij sturen deze dan met een handgeschreven kaartje direct naar de juiste persoon.

Omdat iedereen nu eenmaal van verassingen houdt geven wij niet alle inhoud prijs in onze boxen. Je mag er uiteraard 100% van uitgaan dat je er blij (en gezond) van gaat worden. Wij werken namelijk alleen maar met natuurlijke, hoogwaardige producten die vriendelijk zijn voor mens, dier en milieu.

 

De Girls Beauty Night Out Beauty Box;

Home Edition.
Vriendschappen zijn zoveel waard. Je mist enorm dat terrasje met je besties. Je merkt dat je ontzettend behoefte hebt om weer wat oprechte tijd met elkaar door te brengen met een beetje pijn in je buik van het lachen. Dan is deze Beauty Box gemaakt voor jullie. Er zit alles in wat je nodig hebt voor een complete girls beauty night out.

Denk aan een;
– Welkomstcocktail, en wel een hele lekkere 😉 !
– Onze eigen club made unieke girls night out playlist,
– Onze feel good bestie movie tips,
– Vijf vragen die je altijd al aan je bestie wilde vragen,
– Producten set voor een heerlijke, complete gezichtsbehandeling (inclusief instructie hoe het werkt)
– En natuurlijk goodies waar iedere girl erg blij van wordt en die gewoon niet mogen ontbreken tijdens een ouderwetse girls night out.

Wie vraag jij op je feestje?

TIP: Ook leuk om tijdens je verjaardag te doen.
Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

Deze box bevat voldoende producten voor 2 personen. Eén box kan dus voor 2 personen volstaan. Je mist dan alleen wat goodies. Ook daar hebben wij aan gedacht. Bestel dan een extra Goodie pakket in de webshop. We willen natuurlijk niemand teleurstellen. 

Ga naar webShop