Eerste behandeling bij Beauty Club Nederland - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Kom Je Voor Het Eerst in Onze Huidkliniek?

Een behandeling bij Beauty Club Nederland

Wij adviseren je graag

Welkom bij onze huidkliniek! Ben je voor het eerst bij ons? Wij zorgen ervoor dat je bezoek een positieve ervaring wordt en dat je huid optimaal verzorgd wordt. Onze kliniek werkt o.a. met drie behandellevels, waarbij level 1 het minst intens is en level 3 het meest intensief.

Zo kunnen we ook altijd een behandeling met uitgebreide intake aanbieden die perfect aansluit bij de behoefte van jouw huid en jouw persoonlijke wensen. 

Deze gezichtsbehandeling inclusief uitgebreide intake bestaat uit;
-Stress meting via cardiovasculair pulse systeem
-Hormoon analyse
-Huid analyse
-Gezichtsbehandeling op maat
-Bespreken plan van aanpak

Boek hieronder jouw behandeling in met de uitgebreide intake of kijk hieronder nog naar de verschillende levels. 

Een stralende huid op elke leeftijd!

Wij werken met het zelf herstellend vermogen van de huid!

Een eerste afspraak bestaat uit:

Wij werken met het zelf herstellend vermogen van de huid!

Een eerste afspraak bestaat uit:

Wil je liever iets korters? Kies dan voor onze Meet & Treat!

Schoonheid van binnen & buiten

Elke behandeling wordt op maat gemaakt

Bij ons draait alles om maatwerk. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse om precies te begrijpen wat jouw huid nodig heeft. Op basis van deze analyse stellen we een gericht plan van aanpak op, waarin we niet alleen naar de huid zelf kijken, maar ook naar jouw leefstijl, voeding, beweging en suppletie. We geloven dat een holistische aanpak de sleutel is tot een gezonde, stralende huid.

Ervaringen van anderen

Hier werken lieve dames die het allerbeste voor hebben met jouw huid, lichaam en gezondheid.

Zij werken met mooie producten en nemen de tijd voor je en ze zijn goed opgeleid in de werkwijze en in de producten waarmee ze werken.

Wat extra leuk is, is dat dit allemaal kleine ondernemers zijn onder één dak samengebracht.. zo zitten er een masseur, tattoo artiest, nagelstyliste, pedicure, schoonheidsspecialiste. En zij zijn gespecialiseerd in huid & hormonen.

De locatie is prachtig ingericht in een mix van een warme industriële old Skool style en tegelijk oogt het tegelijk rust (zen) en reinheid uit.

Ik kom er al zeker 2 jaar en voel me altijd helemaal opgeknapt en uitgerust na een behandeling. Daarnaast zie je ook dat zo'n behandeling echt iets voor je doet!
Jessica
Een gezichtsbehandeling bij Beauty Club is altijd een verrassing. De behandeling wordt aangepast op de behoefte van jouw huid en jouw gemoedstoestand. Het is altijd huidverbeterend.

De ene keer kan de aandacht liggen op ontspanning en de andere keer op diepe reiniging. Een bindweefselmassage kan ook deel uitmaken van de behandeling. Alles in overleg met jou.

Het is geen doorsnee behandeling, maar Beauty Club Nederland is ook absoluut niet doorsnee!
Floor
Gisteren weer een fantastische behandeling gehad van Manja! Echt even "me-time" vanaf het moment dat je binnenstapt in de gezellige, knusse salon.

Naast de liefdevolle, professionele en ontspannende behandeling vind ik het geweldig dat geen enkele behandeling hetzelfde is waardoor je even geen enkel besef hebt van tijd. Even draaide alles alleen om mij. Dank je wel Manja, tot gauw!
Sandra

Onze behandelingen

Wat mag je verwachten van ons?

Hoogwaardige Werkstoffen

De producten die we gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen afkomstig uit Korea, Spanje en Nederland. Deze landen staan bekend om hun geavanceerde huidverzorgingstechnologieën en hoogwaardige ingrediënten. Door het gebruik van deze hoogwaardige werkstoffen kunnen we effectieve behandelingen bieden met direct zichtbaar resultaat, maar ook met voordelen op de lange termijn.

Eerlijkheid

Eerlijkheid over de kosten en te behalen resultaten is voor ons belangrijk. We beloven geen onrealistische resultaten en laten je ook niet de hoofdprijs betalen! Dit betekent overigens ook dat de beste resultaten zo nu en dan om eigen inzet vraagt (of misschien juist bepaalde gewoontes loslaten)!

Betaalbare oplossingen

We hebben altijd een betaalbare oplossing voor jouw huidprobleem. Onze huidexperts bieden maatwerk gericht op jouw specifieke behoeften en doelen. Kortom, je bent bij ons altijd in goede handen!

Maatwerk gericht op jouw huid, wensen, doelen en budget!

Wij kijken uit naar je komst bij ons in de schoonheidssalon in Zoetermeer.

Tijdens je eerste bezoek maken we graag kennis met je en bespreken we jouw huidproblemen en wensen. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en leggen je stap voor stap uit wat je kunt verwachten van de behandeling. Ons doel is dat je je op je gemak voelt en vol vertrouwen de behandeling ingaat.

Ben je klaar om je huid de zorg en aandacht te geven die het verdient? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat onze huidkliniek voor jou kan betekenen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een stralende en gezonde huid.

Kies voor een behandeling op maat en ervaar het verschil bij onze huidkliniek. Tot snel!

Onze behandelingen

Kies jouw eigen level

Level 1

Dit is de minst intensieve behandeling, ideaal voor degenen die een onderhoudsbehandeling zoeken om hun huid fris en gezond te houden. Deze behandelingen zijn zacht, maar effectief, en zorgen voor een stralende en verzorgde uitstraling.

Duur: 30 minuten
Tarief: 59 euro

Level 2

Deze behandelingen zijn intensiever en richten zich op specifieke huidproblemen zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie of milde acne. Met hoogwaardige werkstoffen en geavanceerde technieken verbeteren we zichtbaar de conditie van je huid.

Duur: 60 minuten
Tarief: 98 euro

Level 3

Dit is de meest intensieve behandeling en is geschikt voor intense anti-aging en huidtransformatie. Deze behandelingen maken gebruik van krachtige werkstoffen en technologieën om de huid diepgaand te vernieuwen en te herstellen, voor een aanzienlijk verjongend effect.

Duur: 75 minuten
Tarief: 145 euro

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders