DROMEN - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

DROMEN

Inhoudsopgaven

DROOM JIJ GROOTS?

Als een wervelwind kwam ze binnen. Alles aan haar bewoog en maakte geluid. De sleutels in haar linkerhand maakte hoge geluiden door het tegen elkaar aan tikken. Haar mobiel in haar rechterhand zoemde onafgebroken. De belletjes van de sleutelhangerbosdinges aan haar tas om haar schouder klingelden. Haar hakken klikklakte. Haar leren jas schuurde.

Het duurde even voordat de storm kon gaan liggen. Stapje voor stapje pelden we alle stoorzenders van haar af. Telefoon op stil en in de tas. Tas op de grond, sleutels erin. Jas uit en aan de kapstok. Lekker zitten met een kop kalmerende kamillie thee mét pure chocolade erbij. Hakken, hupsakee, gewoon uit.

Een zucht van verlichting. Voor haar én mij. We konden beginnen.

“‘Ik trek het niet’ zegt ze. Het lukt mij maar niet al die ballen hoog te houden. Soms denk ik dat ik niet slim genoeg ben voor wat ik allemaal wil”.

We beginnen eerst met het belangrijkste; ontleden. Deze dame zit enorm hoog in haar energie. Haar bijnieren maken overuren en haar sympathische systeem heeft de controle overgenomen. Ze is aan het zwemmen met al haar kleren aan.

Vragen als; ‘Wat exact trek je niet’ en benoem je ballen eens stuk voor stuk’ komen aan bod. Daarna gaan we het over haar doelen en dromen hebben. Én er komen ook wat spiegels aan de orde. Een hele rits aan confrontaties. Maar hé, we zijn hier nou toch en aan zoete broodjes hebben we niks behalve dat ze soms lekker smaken. Maar vandaag even niet.

Haar mooiste eigenschap?
Ze droomt groots.
Haar grootste valkuil?
Ze droomt groots.

En dat is prachtig hé. Groots dromen. Alleen wanneer je in de ‘overlevingsstand’ verkeert ga je zwemmen. Dan overzie je het geheel niet meer en heb je het gevoel dat je het niet kan, of, nog erger, dat je aan het falen bent. En je stelt jezelf voortdurend teleur omdat je aan het einde van de dag weer niets concreets gedaan hebt.

En daarmee begint de cirkel weer van voor af aan.
Tijd voor actie dus. Of eigenlijk juist niet.
We beginnen door het serotonine gehalte (het hormoon die de stress in je lijf hoog houdt) te minderen. Door middel van de juiste supplementen én door het toepassen van diverse behandelingen waarbij we zelfs de mimische (kleinste spiertjes met hele fijne zenuwuiteindes) weten te ontspannen. Dit gaat je allemaal helpen weer beter in je vel te zitten.
Verder zetten we de modules BrainDetox en SkinDetox in om het para sympathisch systeem te helpen. Wanneer je letterlijk beter in je vel gaat zitten werkt het in alles mee.

We gaan aan de slag. En terwijl ze de deur uitloopt weet ik dat stap 1 al gezet is. Mobiel en sleutels zitten nog in de tas. Haar jas gaat over de schouder en haar hakken houdt ze uit. Ze staat toch voor de deur geparkeerd. De volgende afspraak staat in de agenda. Haar eerste behandeling.

Droom zo groot als je kan en begin dan met kleine, overzichtelijke stapjes. 

Wil jij eens onderzoeken of een SkinF!t leven jou ook zo goed zal staan? 
Boek een SkinF!t Intake; https://beautyclubnederland.nl/boeken/

Liefs,
Manja 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders