DATE NIGHT BEAUTY BOX

DEZE BOX KOST SLECHTS 49,50 PER PERSOON INCLUSIEF CADEAU’S VOOR HEM EN HAAR.

Deze boxen zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven maar zeker ook om aan iemand anders cadeau te doen. Wij sturen deze dan met een handgeschreven kaartje direct naar de juiste persoon.

Omdat iedereen nu eenmaal van verassingen houdt geven wij niet alle inhoud prijs in onze boxen. Je mag er uiteraard 100% van uitgaan dat je er blij (en gezond) van gaat worden. Wij werken namelijk alleen maar met natuurlijke, hoogwaardige producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

 

 

De Date Night Beauty Box;

Home Edtion. Wat kun je doen wanneer het niet meer vanzelfsprekend is om een avondje met je lief uit te gaan? Dan maak je het thuis gezellig en bijzonder. Deze box is daar dan ook speciaal voor gemaakt. De liefde spat ervan af. Een avondje uit in huis.

IDEAAL VOOR VALENTIJNSDAG! 
Geef eens een bijzonder valentijn cadeau aan je lief. 

Uiteraard met;
– Duh, een welkomstcocktail en niet zo maar 1.
– Tien uitdagende vragen om aan je partner te stellen.
– Een mooie olie om elkaar lekker te masseren (inclusief instructie)
– Een, door ons samengestelde, lovers playlist.
– Een fijn product voor het gezicht.
– Ee heerlijke tip voor een zoetsappige film over de, hoe kan het ook anders, de LIEFDE
– Diverse goodies die passen bij een date night. 

Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. Je kunt ervoor kiezen om 2 boxen te bestellen zodat er meer dan genoeg is voor jullie allebei (inclusief meerdere goodies) of je kiest voor 1 box en je besluit je lief eens extra te verwennen. Wij gaan er dan natuurlijk wel vanuit dat je het ook toepast bij haar/hem. 

 

 

Ga naar webShop