Brain talk... - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland
Brain talk

Brain talk…

Inhoudsopgaven

In de brain talk van vandaag koekeloer ik even door je beeldscherm naar jou. 

Ja naar jou. Want je bent écht op de juiste weg. Het kan zijn dat je de balans een beetje kwijt bent. En dat maakt je wat wiebelig, onzeker. En ook dat hoort erbij. 

In een prachtig gesprek met 1 van mijn cliënten hadden we het over dit onderwerp. Balans. Het lijkt inmiddels zo’n cliché woord. En makkelijker gezegd dan gedaan bovendien. 

Ze wilde meer rust. Even afstand nemen van alles. Maar zodra ze een stap terug deed nam schuldgevoel het over. Dan voelde ze zich niet goed genoeg. En daarbij kwamen haar gedachten ook nog met het oordeel “wat zullen anderen hiervan denken” op de proppen. 

In plaats van rust ervaarde ze alleen maar meer onrust en verviel daarmee weer in haar oude patroon. 

Wist je dat je brein je voortdurend belemmerende gedachten geeft? 

Wat kun je er direct aan doen? 

? Controle bestaat niet;
Het leven loopt zoals het leven loopt. Probeer het niet krampachtig te sturen. Laat je wat vaker meevoeren op de stroom die er is. Tegen de stroming inzwemmen kost ontzettend veel energie. 

? Me-Time;
Je kunt pas goed voor iemand anders zorgen wanneer je goed voor jezelf weet te zorgen. Dit begint met elke dag een heel uur alleen maar doen waar jij heel blij van wordt. Je brein heeft dit gewoon ook heel erg nodig om al die prikkels van de dag te kunnen verwerken. 

? Nee;
Zeg eens wat vaker nee. Want waarom zou je altijd alles moeten doen wat een ander van je vraagt of wat jij denkt dat ze van je verwachten ?

? Geniet van elk moment;
Dit is mijn persoonlijke favoriet en een echte eye opener geweest voor mij. 
Elk moment in je leven komt maar 1 keer voorbij. Maar 1 keer. Waar kies jij voor? Om ervan te balen of om ervan te genieten. 

?Tel je zegeningen;
Want die zijn er. Elke dag weer zijn er talloze grote en kleine zegeningen waar je meer dan dankbaar voor mag zijn. Maak eens een lijstje ervan en wees bewust. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Om stress drastisch te verminderen en beter in je vel te zitten helpt het om een lichaamsmassage te boeken. In onze massage praktijk in Zoetermeer bieden we diverse massages aan vanaf 30 minuten. Deze lichaamsmassages zijn te boeken vanaf 35 euro.

Wil je gericht aan de slag met je schoonheid van binnen en van buiten met een effectief en langdurig resultaat? Boek dan een Meet & Treat behandeling in bij onze huidkliniek in Zoetermeer. Wij kijken dan niet alleen naar je huid maar ook naar je leefstijl.

Beide behandelingen zijn te boeken via ons online boekingssysteem.

Wil jij op de hoogte blijven van allerlei leuke acties, tips & goodies? Schrijf je dan hier in voor onze Beauties & Goodies pagina

Liefs,

Manja

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders