Bindweefsel kuur - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

BINDWEEFSEL KUUR ZOETERMEER

Goed voor je huid & geest

Bindweefselmassage is niet alleen heel goed voor je huid maar zeker ook voor je geest. Het maakt verkleefd onderhuids bindweefsel weer los waar vaak afvalstoffen opgehoopt zitten veroorzaakt door stress. Het stress-hormoon Cortisol neemt af en het gelukshormoon Serotonine neemt weer toe. Wat onze kuur heel uniek en bijzonder maakt is dat wij de losgekomen afvalstoffen direct afvoeren met een manuele lymfedrainage.

Ervaar minder stress & meer geluk.

geef jouw huid een boost

Wil jij dit dus echt niet meer;

bindweefselkuur

Gespecialiseerde therapeuten

Dé bindweefselkuur met het beste resultaat boek je bij ons; Daarbij is het ook nog eens ontzettend goed voor je huid!

Bindweefsel kuur gezicht, hals en decolleté 300 euro 
6x bindweefselmassage a 35 minuten.

LET OP! Deze kuur wordt alleen maar uitgevoerd door onze gespecialiseerde therapeut op het gebied van lymfe en bindweefsel. 

Before & after

Het allerbeste resultaat op anti aging bereik je met een bindweefselkuur.

Bindweefselmassage
Resultaat voor/na client na 4 bindweefselmassages.

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

ervaar langdurig resultaat

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Dit maakt dat dit een zeer veilige behandeling is met een langdurig resultaat. In onze huidkliniek in Zoetermeer voeren wij deze massages met grote regelmaat uit. Wij maken het nog effectiever door er een professionele manuele lymfedrainage aan toe te voegen om de afvalstoffen af te voeren, je weerstand te verhogen en je huid een absolute boost aan hydratatie te geven. 
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders