Soms ben je op zoek naar het ideale vriendinnen uitje. Of je wilt iets unieks geven aan je partner. Je wilt je moeder bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat. Wat geef je dan? 

Wij hebben dan iets leuks voor je. Tijd is het meest kostbare bezit. Tijd kun je niet cadeau geven. Wel tijd om samen te delen en zo mooie herinneringen samen te maken. 

BOEK EENS EEN BEAUTY DAG.

Wij hebben korte behandelingen, speciaal voor deze beauty dag bedacht om zo voor iedereen iets moois te kunnen samenstellen. Je kunt dus kiezen uit 2, 3 of misschien wel 4 items om jullie dag compleet te maken. Uiteraard zorgen wij voor de hele beleving eromheen. Een mooi ontvangst. Een lekker hapje. Een dampend (kruiden)theetje. Het staat allemaal voor jullie klaar. De unieke locatie en het fijne team maakt het helemaal af. Het is zelfs mogelijk om in hetzelfde pand (Dekker Zoetermeer) te genieten van een heerlijke lunch of smaakvol diner. 

Behandelingen waar je uit kunt kiezen zijn;
PUURR ZENN 35 a 30 euro 
RELAX Lichaamsmassage 30 a 30 euro 
SPA pedicure 30 a 30 euro
SPA manicure 30 a 25 euro 
DivaBrows (epileren, verven, stylen) a 25 euro 
WALK in the park mindset wandeling met onze coach 45 a 25 euro

Wil je deze dag helemaal compleet maken? Het is zelfs mogelijk om bij onze Tattoo Artist een vriendschap tatoeage te zetten. 

Om een mooie vloeiend programma te kunnen maken is het belangrijk dat jij jouw wensen aan ons mailt. Mail ons wat data wanneer jullie kunnen. Het aantal personen. De gewenste behandelingen. Eventuele allergieën of andere zaken waar wij rekening mee kunnen houden. Wij maken natuurlijk ook graag een reservering voor je in ons restaurant. 

LET OP! Deze behandelingen zijn alleen te boeken in combinatie ‘Beauty Dag’ en zijn niet los te boeken. Tevens is deze dag alleen te boeken op basis van beschikbaarheid. 

Tip! Wij maken ook, met liefde, cadeaubonnen klaar die wij mooi verpakken. 

 

Wil jij een Beautydag boeken? Laat het ons weten!