BeautyBar abonnement - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland

Waar wij goed in zijn

BeautyBar abonnement

...omdat ons doel perfectie is

Je huid, je grootste orgaan. Daar moet je gewoon goed voor zorgen. Gek is dat toch he? Dat wij ons wel met gemak kunnen abonneren op de sportschool of voor een leuk magazine maar eigenlijk nooit voor de Schoonheidssalon. Een abonnement geeft namelijk altijd een financieel voordeel. Die willen wij jou ook graag geven!

Ervaar meer energie en zit lekkerder in je vel!

Wij willen het voor iedereen toegankelijk én betaalbaar kunnen maken.

Het nemen van een BeautyClubMembership geeft je vele voordelen.

Een schoonheidsbehandeling is niet alleen heel erg goed voor je huid. Het is minstens zo belangrijk om even wat tijd voor jezelf te hebben. Waarin even helemaal niets moet. Waar jij even helemaal jij bent en verder niets dan dat. Ondertussen verbeteren wij jouw huid optimaal en zorgen wij even helemaal voor jou. Omdat je dat meer dan verdient.

Als member ontvang je altijd 10% korting op alle producten & workshops.

Voel je (weer) je stralende zelf!

De voordelen van een BeautyBar abonnement

Zo kun je tot maximaal 360 euro besparen op jaarbasis! Dat is écht heel veel geld! Waarom wij dit doen? Omdat wij ook graag een lange termijn band met jou willen aangaan. Wij streven naar perfectie als het om jouw huid en wenkbrauwen gaat. Dit kan alleen als wij je regelmatig terug mogen zien in onze BeautyBar. Daarbij geniet je ook van allerlei themabijeenkomsten, kortingen en andere leuke activiteiten.

Kies jouw beautyclubmember abonnement

Dit zijn onze keuzes:

 • BeautyClubMember Divabrows a 19,50 euro per maand.
  Bestaande uit onbeperkt Divabrows met een maximum van 12 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 66 euro op jaarbasis.

   

 • BeautyClubMember Budget a 25 euro per maand.
  Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 6 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 60 euro op jaarbasis.

   

 • BeautyClubMember Basic a 35 euro per maand.
  Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 10 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 180 euro op jaarbasis.

   

 • BeautyClubMember VIP a 45 euro per maand.
  Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 10 behandelingen op jaarbasis. Onbeperkt DivaBrows met een maximum van 12 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 360 euro op jaarbasis.

   

 • SKINF!T abonnement ACTIE nu voor 10 euro per maand.
  Bestaande uit een uniek én fun programma met intensieve faceworkouts voor een egale huid, strakke(re) contouren en een prachtige uitstralingIn combinatie met een Basic of Vip abonnement betaal je 5 euro per maand. 

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

Elke behandeling wordt op maat gemaakt.

Meer weten over het BeautyClubMembership?

Eerst nog wat vragen? Stel ze gerust door een mail te sturen naar info@beautyclubnederland.nl

Of schrijf je hier direct in voor één van onze abonnementen. 

Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders