BEAUTY BOXEN

EEN WARE BELEVING UIT VOOR THUIS!

Deze huidige tijd vraagt om andere oplossingen, invullingen en mogelijkheden om ons leven wat meer kleur te geven. Een bezoek aan bijvoorbeeld de schoonheidsspecialist is niet meer vanzelfsprekend. Toch voelen we meer dan ooit de behoefte om goed voor onszelf te zorgen.

Heb je ook gemerkt dat de online meeting die je nu regelmatig hebt je enorm confronteert met jezelf? Je stresslevel sky high is omdat wij mensen deze afstand niet gewend zijn? Je voortdurend in je hoofd zit en je gewoon niet meer weet waar je moet beginnen als het om zelfzorg gaat (en je dus steeds maar weer afhaakt en/of uitstelt).

Daarom hebben wij nu voor jou diverse Beauty Boxen samengesteld. Complete boxen met ieder haar eigen unieke thema. Gevuld met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke beleving thuis. 

ALLE BOXEN KOSTEN SLECHTS 49,50 PER PERSOON

Uiteraard hebben we er ook prachtige cadeau’s van gemaakt wat het al een feestje maakt om uit te pakken. Deze boxen zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven maar zeker ook om aan iemand anders cadeau te doen. Wij sturen deze dan met een handgeschreven kaartje direct naar de juiste persoon.

Omdat iedereen nu eenmaal van verassingen houdt geven wij niet alle inhoud prijs in onze boxen. Je mag er uiteraard 100% van uitgaan dat je er blij (en gezond) van gaat worden. Wij werken namelijk alleen maar met natuurlijke, hoogwaardige producten die vriendelijk zijn voor mens, dier en milieu.

Handige weetjes;

  • De Zen @ Home Box is er ook in een variant voor heren. Geef dit dan wel aan bij de bestelling in de notities omdat de inhoud verschilt van een box voor dames. Leuk om eens wat anders cadeau te geven. 
  • In alle boxen zitten voldoende producten voor 1 persoon. De goodies zijn ook afgestemd op 1 persoon. Je kunt in de webshop extra goodies bij bestellen wanneer je met meerdere personen van 1 box wilt genieten. Houdt er rekening mee dat er dan niet voldoende product in zit.
  • We kunnen de Beauty Boxen rechtstreeks naar de ontvanger sturen indien je de box cadeau wilt doen. Geef dan het juiste adres op in de notities en de tekst die je op het handgeschreven kaartje wilt hebben. 
  • Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele (en onverhoopte) allergische reacties. Wanneer je ergens allergisch voor bent aan werkstoffen in producten geef dit dan even aan in de notities. Wij gebruiken natuurlijke producten maar houden uiteraard rekening met allergieën. 
  • Vanaf 01 februari 2021 zijn alle boxen verzendbaar. Je kunt ze nu al in pre order bestellen om zeker te zijn van jouw box naar keuze. 
  • Wil je een grote order plaatsen? Bijvoorbeeld omdat je een box cadeau wilt doen aan je collega’s/werknemers. Vraag dan gerust een offerte aan via info@beautyclubnederland.nl
  • Alle boxen worden met alle zorg en aandacht door eigen handen ingepakt en verzonden. Hierdoor ontvang jij of de ontvanger alleen maar liefde. 

 

 

 

Dit zijn onze Beauty Boxen;

De Girls Beauty Night Out Beauty Box;

Home Edition.
Vriendschappen zijn zoveel waard. Je mist enorm dat terrasje met je besties. Je merkt dat je ontzettend behoefte hebt om weer wat oprechte tijd met elkaar door te brengen. Dan is deze Beauty Box gemaakt voor jullie. Er zit alles in wat je nodig hebt voor een complete girls beauty night out. Denk aan een welkomstcocktail, onze eigen club made unieke girls night out playlist, onze feel good movie tips, 5 vragen die je altijd al aan je bestie wilde vragen, producten set voor een heerlijke, complete gezichtsbehandeling (inclusief instructie hoe het werkt) en natuurlijk diverse goodies waar iedereen erg blij van wordt en die gewoon niet mogen ontbreken tijdens een ouderwetse girls night out. Wie vraag jij op je feestje?

TIP: Ook leuk om tijdens je verjaardag te doen.
Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

De Zen @ Home Beauty Box;

Wil jij jezelf eens alle oprechte liefde en aandacht geven met alles erop en eraan om jezelf eens volledig onder te dompelen met alles wat je nu nodig hebt? Dan is de Zen @ Home Beauty Box helemaal jouw box. Aan werkelijk al je zintuigen zijn gedacht. Hier zit onder andere een pure producten set in voor je gezicht en lichaam. Een mooie, door ons samengestelde, playlist met inspirerende muziek. Een persoonlijke inspirerende boodschap en diverse goodies die passen bij een zen moment voor jezelf. Kortom, deze Beauty Box mag niet ontbreken in jouw schoonheids ritueel.

TIP: Ook leuk om deze box cadeau te doen aan iemand die wat Zen time verdient.
Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop.  

De Date Night Beauty Box;

Home Edtion. Wat kun je doen wanneer het niet meer vanzelfsprekend is om een avondje met je lief uit te gaan? Dan maak je het thuis gezellig en bijzonder.  Deze box is daar dan ook speciaal voor gemaakt. De liefde spat ervan af. Een avondje uit in huis.

Uiteraard met, duh, een welkomstcocktail. 10 uitdagende vragen om aan je partner te stellen. Een mooie olie om elkaar lekker te masseren (inclusief instructiefilmpje), een, door ons samengestelde, lovers playlist, een fijn gezichtsmasker en een heerlijke tip voor een zoetsappige film over de, hoe kan het ook anders, de LIEFDE en diverse goodies die passen bij een date night. 

De Zen @ Home Box is er ook in een variant voor heren. Geef dit dan aan bij de bestelling in de notities omdat de inhoud verschilt van een box voor dames. Leuk om eens wat anders cadeau te geven. 

De Face Yoga Beauty Box;

Nu je de schoonheidsspecialiste even niet mag bezoeken wil je toch wel wat aan je gelaatstrekken blijven doen toch? Van een mooie, frisse glow en uitstraling worden we allemaal blij en geeft ons zelfvertrouwen. Dan is deze beauty box toch echt een must have. Gevuld met werkelijk waar een PRACHTIGE set producten bestaande uit een puur hyaluron serum en een heerlijke en eerlijke vitamine c olie. Een instructie om de diverse Face Yoga oefeningen bij jezelf toe te passen. Massagelepels (don’t ask; deze moet je gewoon gaan zien/ervaren). Mensen herkennen je straks niet meer terug wanneer je met deze beauty box aan de slag gaat.

Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

De Mintenz minerale make up Beauty Box;

De Beauty Box waar vanuit het hele land aanvragen komen. De Mintenz try out box inclusief een ONLINE MAKE UP TRAINING. Het werkt als volgt; je koopt de Mintenz Beauty Box. Vervolgens stuur je ons een huidige foto van jezelf zonder make up. Wij stellen voor jou de try out set samen op basis van huidtint, haarkleur, kleur van je ogen en zullen deze naar je toesturen. Denk daarbij aan concealer, foundation, blush, bronzer en diverse oogschaduwtinten. Ook ontvang je een mini foundation brush in deze box. Op onze afgesproken dag en tijd gaan we met je aan de slag waarin we alles online aan je uitleggen en ook op onszelf voor zullen doen zodat jij alleen nog maar hoeft af te kijken. Daarna kun jij direct je gewenste bestelling doorgeven van de Mintenz producten waar je écht heel blij van werd en wij sturen deze weer naar je toe en jij kunt aan de slag.

TIP; Ook leuk om met een aantal vriendinnen te doen (volgens de Covid-19 regels).
Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

De Mama Beauty Box;

Dit is ons meest bijzondere box. Op speciaal verzoek van één van onze clienten die zich erg eenzaam heeft gevoeld gedurende haar zwangerschap én haar kraamperiode. Zij had zo graag gewild dat ze deze beauty box toen in huis had mogen hebben. Deze box is een complete verwenbox voor jezelf. Mooie producten voor je gezicht waarbij er rekening gehouden is met je hormoonveranderingen. Een prachtige olie die ontzettend lief is voor je buik en voor je kindje. Een speciale, door ons samengestelde, playlist met mooie muziek voor mama en kind en diverse goodies waar jullie allebei blij van worden. Deze box gun jij jezelf of iemand die je kent die nu zwanger is of in haar kraamperiode zit.

Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

Ga naar webShop