Beauty 2 Beauty

Beauty Community

Er is maar 1 Beauty nodig om een andere Beauty te kunnen laten zien hoe mooi zij is.

Waarom Beautie 2 Beautie?

Manja Wunderink is de grondlegger van deze community. In haar huidpraktijk die zij al jaren runt komt zij steeds regelmatiger dames tegen die te kampen hebben met eenzaamheid & onzekerheid waardoor deze prachtige dames steeds verder in een sociaal isolement raken. Ook hoort zij vaak schrijnende verhalen van haar cliënten over anderen die niet (meer) in staat zijn om eens volop te genieten van een moment voor haarzelf.

Beauty Club Nederland geeft regelmatig behandelingen weg aan een ieder die het meer dan nodig heeft om eens heerlijk in de watten gelegd te worden maar, om wat voor een reden dan ook, dit zich niet kan veroorloven. Een moment rust voor jezelf moet toch voor iedereen mogelijk zijn. De huidige situatie in de wereld draagt niet bij aan het optimaal onderhouden van sociale contacten en we raken steeds meer van elkaar verwijderd. Het aantal Burn Outs en Depressies nemen in rap tempo toe. Tijd voor gerichte actie dus. Tijd om (weer) oprecht én vooral live te verbinden. 

Wij zoeken altijd naar diverse Beauties die in contact willen komen met andere Beauties om met elkaar even hetzelfde pad te bewandelen en elkaar te helpen en te ondersteunen daar waar je kan.

Hoe werkt het?

Beautie 2 Beautie verbindt Beauties aan elkaar op basis van gedeelde interesses.

Momenteel organiseren wij hiervoor de volgende evenementen; 

Beauty Walk
&
Beauty Talk

Dit zijn inspiratie bijeenkomsten waarin jullie op een laagdrempelige elkaar kunnen ontmoeten in een fijne en ongedwongen sfeer. 

Wil jij ook een Beautie van de Beauty Club Nederland worden en onze community laten groeien?

Meld je dan aan via het inschrijfformulier.


    Wil jij middels een andere wijze een bijdrage leveren aan deze community? Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers/bedrijven die een product of dienst kunnen leveren. Mail dan gerust naar info@manjawunderink.nl