Even voorstellen..

Ik ben Angela Verkade, mijn missie is mensen weer te laten stralen van binnenuit! Leven vanuit je kracht! Is mijn levensvisie.

De traditionele Chinese geneeswijze is op mijn pad gekomen toen ik op zoek was naar mezelf, mijn eigen ik. Gevolg is dat ik het eerst toegepast heb op mijn persoonlijk leven. Toen in korte tijd, binnen 2 maanden er duidelijk verbetering kwam in mijn gezondheid, ben ik mij verder gaan verdiepen….ik zeg altijd ‘in Chinese geneeswijzen raak je nooit uitgeleerd’ want het is immers een 2000 jaar oude gezondheidsleer wat nog steeds verder wordt ontwikkeld.

De Chinese geneeswijzen kunnen voor lichamelijke klachten ingezet worden maar ook mentale klachten, er wordt gekeken naar iemand als één geheel, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit noemt men ook wel de holistische visie binnen de geneeskunde.

Welke behandelingen geef ik?

Natuurlijke gezichtsbehandelingen,

Heerlijk ontspannende en natuurlijke gezichtsbehandelingen waar ik Westerse en Oosterse invloeden combineer. Een absolute beleving. Je vindt ze in het boekingssysteem onder Puurr behandelingen. 

VoetreflexPlus™ therapie,

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten en de energiebanen op de onderbenen wordt de doorbloeding, energiedoorstroming (qi) en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

VoetreflexPlus™ bestaat uit een combinatie van westerse en Chinese grepen. Met de westerste grepen worden bepaalde zones op de voet gemasseerd en met de Chinese technieken energie banen en acupunctuurpunten op de voeten en het onderbeen en knieën. Diverse klachten kunnen hiermee aangepakt worden en VoetreflexPlus™ therapie zet ik ook vaak in als onderdeel van een Nei Jing Tu therapie traject. Hou er wel rekening mee dat er 6 á 8 behandelingen nodig zijn voor optimale eerste resultaten.

Chinli®-Tuina massage,

Met diverse massage technieken worden acupunctuurpunten, energiebanen en spieren geactiveerd, blokkades vrijgemaakt en draagt het ook bij aan mentale welzijn, omdat er door middel van aanraking bepaalde geluk stofjes worden vrijgemaakt waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Deze technieken kunnen gericht worden toegepast op ontspanning maar ook op therapeutisch vlak. Wat de acupuncturist doet met naalden doe ik met mijn handen, er wordt ook vaak een combinatie gemaakt met diverse technieken zoals cupping, moxa (bepaalde acupunctuurpunten stimuleren met een verwarmend kruid) of Guasha (schraaptechniek) en soms auriculo (ooracupunctuur). Aanraking is net als eten en drinken een eerste levensbehoefte voor de mens, een aanraking kan al zoveel energie vrijmaken waardoor iemand zich beter gaat voelen. Via Chinli®-Tuina massage kunnen veel klachten worden aangepakt, en leiden tot een significante verbetering en herstel. Maar eerlijk is eerlijk, ontspannende Chinli®-Tuina massage is ook heerlijk eens in de zoveel tijd om lekker bij te komen in al deze drukte.