Access Bars - Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland in Zoetermeer

Waar wij goed in zijn

ACCESS BARS ZOETERMEER

Hoe werkt een Access Bars sessie?

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 drukpunten op je hoofd door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij.
 
Door aanraking van de punten wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Ervaar meer energie en zit lekkerder in je vel!

Als dit is wat je momenteel ervaart;

Dan is een Access Bars sessie een heel goed idee!

Voel je (weer) je stralende zelf!

Wat wordt er verwijderd tijdens een sessie?

Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Before & after

Dit is wat er gaat gebeuren tijdens en na een Access Bars Sessie;

Verjong jezelf

Een behandeling met aandacht voor jou

BeautyClub Nederland is ontstaan uit het feit dat iedereen het verdient zichzelf mooi en goed te kunnen voelen. Wij werken met een gediplomeerd en gekwalificeerd team vol liefde en passie aan jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Allemaal onder één dak. Wel zo gemakkelijk. Én het is er altijd gezellig. Of je nu alleen komt of met je vriendin(nen) je voelt je er altijd thuis. Of juist even niet.

een verzorgende & ontspannende behandeling

Hoe werkt een Acces Energetic Facelift behandeling?

De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende behandeling die energie gebruikt om je gezicht te activeren door veel van de Access lichaamsprocessen te laten lopen die specifiek gericht zijn op de gevolgen van de veroudering, zwaartekracht en stress te transformeren.
 
We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen vanuit de voeten naar de kruin.
 
Dit is een verbazingwekkend proces dat de zichtbare= verschijning van de veroudering op het gezicht kan terugdraaien en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.
Beautyclub Nederland - Het beautyinstituut van Nederland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders