Van balen naar stralen (individueel traject)


Mooier, gelukkiger en slanker van binnen & buiten.

Ben jij die 35+ vrouw die het NU meer dan spuugzat is om niet lekker in je vel te zitten en herken jij jezelf hierin:

 • Je baalt er enorm van dat je lijf in rap tempo verandert naarmate je ouder wordt. 
 • Je valt maar niet af. Wat je ook doet of juist niet doet. Sterker nog; je lijkt alleen nog maar aan te komen. 
 • Je bent het ‘vanaf maandag begin ik echt’ type maar eigenlijk heb je geen idee waar te beginnen. Dus begin je maar niet of je haakt op maandagmiddag alweer af.
 • Je weet dat er leuker, snellere en simpelere manieren zijn om velen malen lekkerder in je vel te komen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen. Er is ook zoveel aanbod. 
IK WIL STRALEN

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je precies weet en begrijpt welke stappen je moet nemen om lekkerder en gezonder in je vel te komen én te blijven.

 • Je iemand aan je zijde hebt die met je meekijkt, bijstelt waar nodig en begrijpt wat je doormaakt.

 • Je een handig overzicht hebt waardoor je weer rust en blijheid ervaart.

 • Je in vier weken tijd +/- 5 kilo verliest.

 • Je meer energie ervaart en beter (door)slaapt.

 • Je er jonger en stralender uit gaat zien.

DAT WIL IK
5 kilo afvallen

Van Balen naar Stralen

In 4 weken tijd gaan we gericht samen aan de slag met jouw hormonen, leefstijl, beweging en mindset. 

We starten met een persoonlijke hormoonanalyse om een goed startpunt te bepalen. Je krijgt toegang tot het online programma ‘Eet je gezonder en slanker in 30 dagen’, 4 Hormoon Boost trainingsvideo’s en weekmenu’s. En dat is niet alles. In de online community kun je al je vragen aan mij, en de andere deelnemers stellen en elkaar motiveren. Je staat er zeker niet alleen voor!

Daarnaast krijg je 1x per week een live Hormoon Boost Training in Zoetermeer of Pijnacker en 2 meetmomenten.

Wil jij nog voor de zomer lekker en slanker in je vel zitten? 

Start dan vandaag met dit laagdrempelige en makkelijk te volgen programma. 

Wist je dat je ook een prive groep kunt starten?
Kan jij een groep van minimaal 5 deelnemers samenbrengen? Dan kom ik jullie persoonlijk trainen en begeleiden op een door jullie gekozen dag en locatie. Ontzettend leuk om met je vriendinnen/collega’s te doen.
Mail mij voor de details naar info@manjawunderink.nl 

Na dit traject: 

 • Weet jij exact waar het aan ligt dat je niet fit bent. 
 • Heb jij je hormonen een enorm positieve boost gegeven.
 • Ben je van je voortdurende hongergevoel af. 
 • Is je immuunsysteem al enorm verbeterd.
 • Heb je een betere conditie opgebouwd.
 • Heb je spieren opgebouwd.
 • Is je spijsvertering verbeterd.
 • Ziet je huid er jonger en stralender uit.
 • Ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien gewenst).
 • Is je lijf veel mooier in proportie.
 • Slaap je veel beter (door).
 • Ben je van een suikerverbranding naar een vetverbranding gegaan.
 • Ben je sneller hersteld van (virale) ziekte (waaronder ook Corona & Burn-out).
 • Heb je veel meer rust in je hoofd.
 • Ervaar je een betere ademhaling voor meer energie gedurende de dag.
 • Krijg je complimenten over hoe mooi jij straalt.

Wist jij dat ? 

Je mij ook prive kunt boeken voor een Hormoon Boost training. Ideaal voor een energie boost op de werkvloer of als extra les in jouw sport/yoga studio. 

Je ook een eigen groep kunt samenstellen waarin ik jullie persoonlijk train en begeleidt. In overleg kiezen wij een locatie, dag en tijd.

Je kunt op elke dag van de week kan beginnen. Na aanmelding krijg je DIRECT toegang tot de academie waar alles in staat wat je nodig hebt. 

Heb je nog meer vragen of wil mij mij prive boeken? 
Mail mij gerust naar info@manjawunderink.nl 
Appen kan ook; 06-41 26 89 26 

Let op! 
Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de academie waarin je alle afspraken makkelijk en snel in kunt plannen voor jezelf. 

IK DOE MEE!

Wat houdt het programma in:

VAN BALEN NAAR STRALEN ONLINE
147,-
VAN BALEN NAAR STRALEN live
197,-

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af bij diabetes type 1 en 2, zwangerschap, ondergewicht, voor mensen jonger dan 18 en mensen die in het verleden een eetstoornis hebben gehad. Twijfel je? Raadpleeg dan eerst een arts.

Wat anderen zeggen:

Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.

Marjolein

“Voor mij geen Botox meer …”

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers.

Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken.

Dat heb ik absoluut gevonden in het programma. Het is nu alweer een poosje geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.

Mariska

“Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn…”

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik wilde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.

Debby

Even voorstellen…

Het zal je misschien verbazen maar het is nog niet ineens zo heel lang geleden dat ik tot de welbekende doelgroep ‘blauwe maandag’ behoorde. Bij vlagen dacht ik; Nu begin ik echt! Om vervolgens weer snel in mijn oude patroon te vervallen. Potdikkie, wat baalde ik dan weer van mijzelf. Ik WIST wel dat beweging, voeding, hormoonbalans en de juiste mindset belangrijk was. Ik DEED er alleen niets mee.

Totdat ik leerde hoe het ook kon. Makkelijk, haalbaar én leuk! Het heeft allemaal te maken met de juiste combinatie van beweging, voeding, hormonen en mindset.
Je af laten beulen in de sportschool heeft helemaal geen zin. Je vasthouden aan een dieet gaat jou echt niet helpen. Die negatieve spiraal waar je vervolgens in terecht komt al helemaal niet. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in één van mijn programma’s ‘van Balen naar Stralen’ te mogen verwelkomen. 

Mijn naam is Manja Wunderink, alias de Beauty Makelaar. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. Na 6 ernstige ontstekingen in mijn hersenen kort achter elkaar besloot ik het roer volledig om te gooien en begon ik aan mijn eigen mooiste avontuur ‘van Balen naar Stralen’. Nu mag ik anderen helpen met dit traject. Daarnaast run ik de huidkliniek Beauty Club Nederland met een fantastisch team van professionals en ben ik de founder van Face Yoga Nederland

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer

Veelgestelde vragen:

Er worden dagelijks buitentrainingen gegeven op diverse dagdelen. Je ontvangt, na bevestiging deelname, het rooster hiervoor waarin je zelf je dagen kunt inboeken.

Wanneer je, onverhoopt een keer niet mee kan doen bestaat de mogelijkheid de training in te halen op een andere dag.

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elke niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van deze 4-weekse ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.