Van balen naar stralen – Individueel traject. 

Hoe zou het zijn wanneer jij (weer) stralend een ruimte binnenloopt?

Herkenbaar?

Wat je ook doet en aanpakt. Het lukt je maar niet om je ‘gewoon’ lekker in je vel te voelen. Om ‘gewoon’ blij te zijn met de persoon die je aankijkt in de spiegel.

X Je vindt jezelf (net iets) te zwaar en opgeblazen.
X Je kleren zitten niet lekker en daardoor draag je altijd hetzelfde.
X Je voelt je niet sexy.
X Je slaapt slecht.
X Je voelt je niet vrouwelijk.
X Je baalt van je spiegelbeeld.
X Je haren zijn dun en futloos.
X Je huid dof en slap.
X Je ziet er vermoeid en oud(er) uit.
X Je straalt niet.
X Je bent moe.
X Je bent niet gelukkig met jezelf.

Ondanks het feit dat je eigenlijk niets te klagen hebt. Je vraagt je af wat er nou allemaal met je aan de hand is. En vooral; wat je eraan kunt doen.

Je wilt gewoon graag; een zelfverzekerde, stralende, energieke vrouw zijn.

Ik ga je daarbij helpen. En dat is een besluit! 

Waarom een traject ‘Van Balen naar Stralen’? 

Jarenlang kampte ik zelf met stemmingswisselingen, PMS en onverklaarbare (huid)klachten waar geen arts raad mee wist. Ook in mijn eigen huidkliniek kwam ik steeds vaker dames tegen die soortgelijke klachten ervaarde maar nergens terecht konden hiermee. Ik besloot daarom een studie Hormoontherapie te volgen zodat ik mijn cliënten uit de huidkliniek hiermee kon helpen. Daarnaast ben ik mij ook gaan verdiepen in voeding (intermittend fasten), leefstijl en beweging. In combinatie met de jarenlange ervaring die ik al had als Huidspecialist heb ik nu een compleet programma ontwikkeld die al deze pijlers gericht én met resultaat aanpakken.

Dit traject biedt jou werkelijk alles wat je nodig hebt om van Balen naar Stralen te gaan in een makkelijk en vooral leuk te volgen concreet programma.

Je hoeft het niet allemaal zelf te ontdekken. Soms is het heel fijn om even een poos meegenomen te worden om je te laten helpen. Ouder worden is een proces van acceptatie maar dat kan ook op de manier zoals jij wil. Neem de regie in eigen handen.

Hoe ga ik je helpen?

Om weer lekker in je vel te komen en je vooral (weer) mooi en gelukkig te voelen pakken we stap voor stap alle pijlers aan die hiervoor nodig zijn.

Denk hierbij aan;

    1. Hormonen
    2. Darmgezondheid
    3. Lymfesysteem
    4. Stressreductie

Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid van binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Alleen door het gericht doorlopen van alle pijlers pakken we deze concreet en effectief aan met een langdurig resultaat. Je verjongt van huid, lichaam en geest. 

Hoe?

De eerste stap is het maken van een afspraak;
In ons online boekingssysteem boek jij de intake ‘van Balen naar Stralen’. Je ontvangt dan automatisch een intake formulier. Deze vul je uiterlijk 5 werkdagen voor je afspraak en stuur je retour. Dit gaat, heel makkelijk, allemaal online en met 1 druk op de knop. 

We starten met een 0 meting;
We bespreken je intake formulier en daarmee je doel(en). Waar sta je nu? Waar wil je heen? Wat heb je al geprobeerd? Wat maakte dat dit niet gewerkt heeft.
Vervolgens doen we een stress meting. Nemen we je centimeters op. En we maken foto’s om het hele proces te monitoren. 

Meten is weten;
Afhankelijk van je doel kunnen we diverse bloed analyses doen in samenwerking met ons Laboratorium. En bijvoorbeeld ook door het invullen van een hormoon analyse. Hierin komen duidelijk jouw (hormoon) disbalans(en) naar voren en kunnen wij gericht hiermee aan de slag. 

Online programma’s;
Je krijgt, ook weer afhankelijk van jouw doel, online programma’s om thuis op je gemak te volgen. Zo houden wij jou gemotiveerd. Uiteraard kun je met al je vragen altijd bij ons terecht. 

Community Q&A;
Je wordt (indien gewenst) lid van onze community op facebook ‘van Balen naar Stralen’ waarin je antwoordt krijgt op je eventuele vragen. Ook delen we hierin tips en leuke feiten die je nog meer motiveren.

Consulten;
We spreken een aantal consulten af die kunnen bestaan uit Bioslimming Bodywraps, bindweefselmassage gelaat/lichaam, lymfedrainage gelaat/lichaam en/of personal training en coaching. Alles wat nodig is om jou concreet naar jouw doel te begeleiden. Dit is een absolute ‘hands on’ methode. 

SkinFit trainingen;
Beweging is een ontzettend belangrijke pijler in dit traject. Met bewegen versnel je heel veel (hormonale) processen die goed zijn voor afvallen, huidverbetering, verbeteren van je spijsvertering, verbeteren van je slaap en het reduceren van stress. Mits je wel weet HOE je moet bewegen. Eindeloos in de apparaten hangen werkt namelijk hartstikke averechts. Speciaal voor mijn programma’s werken we met Hormoon Boost Trainingen. Trainingen waarbij we ons lijf wel uitdagen om in de vetverbranding te komen en te blijven maar waarbij wij onszelf zeker niet ‘overtrainen’ zodat wij gaan verzuren en juist vet gaan vasthouden (stressreactie lichaam) en (terug gaan) in de suikerverbranding.

Je bent meer dan welkom om gedurende jouw traject live mee te trainen in Zoetermeer of Pijnacker. 

BONUS

Persoonlijke Make Up Training;
Als kers op de taart maken we, bij een volledig traject, jouw nieuwe jij compleet met een persoonlijke make up training van het minerale make up merk Mintenz. We stemmen alle kleuren, technieken en producten helemaal op jou af zodat jij elke dag kan stralen binnen 10 minuten. 

Na het volgen van het traject bieden wij diverse mogelijkheden aan om je traject te blijven onderhouden. Denk hierbij aan diverse abonnementen voor supplementen, huidverbetering en hormoon boost trainingen.

Het resultaat?

Na het doorlopen van dit traject loop je geen enkele winkelruit of spiegel meer voorbij zonder erin te willen kijken. Je komt écht een ruimte binnen waar jij vol van prachtige, zelfverzekerde energie straalt.

Je huid is zichtbaar verbeterd.
 Je ziet er niet meer vermoeid/gestrest uit.
 Je haren glanzen.
 Je wordt jonger geschat.
 Je bent +/- 7 tot 15 kilo afgevallen (indien gewenst).
 Je hebt minder behoefte aan ‘gravings’ (eetbuien).
 Je slaapt (weer) beter en langer.
 Je zet zoveel lekkerder in je vel.
 Je voelt je (weer) gelukkiger en mooier.
 Je libido is verhoogd.
 Je ervaart meer rust in je hoofd.

Je bent letterlijk verjongd! 

Natuurlijk moet je hier wel wat voor willen doen. Voor verandering is nu eenmaal verandering nodig. Volg dit traject dan ook alleen wanneer je er echt aan toe bent anders is het zonde van je investering.

If not now, when? 

Boek vandaag nog jouw intake hier in. 

IK WIL STRALEN

Wil jij; 

 Je lijf en brein leren begrijpen zodat je exact weet waarom je doet wat je doet?

 Weer genieten van de grote en kleine geluksmomenten?

 Letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen?

 Optimaal vet gaan verbranden en daarmee centimeters verliezen?

 Meer energie over de hele dag?

 Beter (door)slapen?

 Met gemak en plezier de dingen die jij leuk vindt naar je toe trekken?

 Een stralende huid die er jonger uitziet?

 Een prachtige vrouwelijke energie uitstralen?

DAT WIL IK
5 kilo afvallen

Wat houdt dit programma verder in:

VAN BALEN NAAR STRALEN Traject individueel
vanaf 537,-

Wat anderen zeggen:

Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.

Marjolein

“Voor mij geen Botox meer …”

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers.

Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken.

Dat heb ik absoluut gevonden in het programma. Het is nu alweer een poosje geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.

Mariska

“Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn…”

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik wilde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.

Debby

Even voorstellen…

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn ‘van Balen naar Stralen individueel traject’ te mogen verwelkomen.

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer

Veelgestelde vragen:

De lessen worden gegeven in 2 groepen op de maandag – en woensdag avonden van 19 tot 21 uur. Houdt wel rekening met een uitloop. 

Wanneer je, onverhoopt een keer niet mee kan doen bestaat de mogelijkheid de les in te halen in de andere groep. 

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elke niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van deze 4-weekse ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.