Van balen naar stralen in 4 wekeN – HOME EDITION
Mooier en slanker van binnen & buiten.

Ben jij die 35+ vrouw die het NU meer dan spuugzat is om niet lekker in je vel te zitten en herken jij jezelf hierin:

 • Je weet dat er veel meer in jou zit dan wat je nu laat zien. Je baalt er enorm van dat je lijf in rap tempo verandert naarmate je ouder wordt.
 • Je werkt je een slag in de rondte om er wat aan te doen. Je pakt van alles aan maar niets lijkt (meer) te werken. Je hebt geen idee wat er aan de hand is. Met als gevolg dat je maar helemaal niets meer doet. En daar baal je vervolgens ook weer van.
 • Je bent het ‘vanaf maandag begin ik echt’ type maar eigenlijk heb je geen idee waar te beginnen. Dus begin je maar niet of je haakt op maandagmiddag alweer af.
 • Je bent gewend om alles zelf te doen maar eigenlijk mis je iemand die even met je meekijkt, je begrijpt én je tegelijkertijd ondersteunt.
 • Je weet dat er leuker, snellere en simpelere manieren zijn om velen malen lekkerder in je vel te komen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen. Er is ook zoveel aanbod. 
IK WIL STRALEN

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je precies weet welke stappen je moet nemen om lekkerder en gezonder in je vel te komen.

 • Je iemand aan je zijde hebt die met je meekijkt, bijstelt waar nodig en begrijpt wat je doormaakt.

 • Je geen tijd meer hoeft te spenderen aan de voortdurende zoektocht naar het beste programma om je goed te voelen. 

 • Je een handig overzicht hebt waardoor je weer rust en blijheid ervaart.

 • Je in vier weken tijd +/- 5 kilo verliest

 • Je meer energie ervaart en beter (door)slaapt

 • Je er verjongend en stralend uit gaat zien.

DAT WIL IK
5 kilo afvallen

Van Balen naar Stralen

In 4 weken tijd gaan we samen aan de slag met jouw hormonen, leefstijl, beweging en mindset. Toegeven dat het nu niet lekker gaat is ook een vorm van sterk zijn! Laat dit programma jou hierbij helpen.

We starten met een online persoonlijke hormoonanalyse om een goed startpunt te bepalen. Je krijgt 4 video’s met 7 minuten Hormoon Boost Training om thuis te kunnen doen, weekmenu’s en toegang tot het online programma ‘eet je gezonder en slanker in 30 dagen’. En dat is niet alles. In een online community kun je al je vragen aan mij, en de andere deelnemers stellen en elkaar motiveren. Je staat er zeker niet alleen voor!

Na dit traject: 

 • Heb jij je hormonen een enorm positieve boost gegeven.
 • Is je immuunsysteem al enorm verbeterd.
 • Heb je een betere conditie opgebouwd.
 • Heb je spieren opgebouwd.
 • Is je spijsvertering verbeterd.
 • Ziet je huid er jonger en stralender uit.
 • Ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien gewenst).
 • Slaap je veel beter (door).
 • Ben je al van een suikerverbranding naar een vetverbranding gegaan.
 • Ben je sneller hersteld van ziekte (waaronder ook Corona & Burn-out).
 • Heb je meer rust in je hoofd.
 • Ervaar je een betere ademhaling voor meer energie gedurende de dag.
 • Krijg je complimenten over hoe mooi jij straalt.

Wil je een stralende, gezonde huid zolang mogelijk kunnen behouden. Zonder uitzakkende ‘hamsterwangen’ en een vervelende ‘kalkoennek’. 

Wil je elke dag weer vol van energie opstaan en uitkijken naar de dag die voor je ligt.

Je kan met dit programma op een leuke, simpele manier aan jouw ideale leefstijl werken.

Zonder poespas of opsmuk.

IK DOE MEE!

Wat houdt het 4 weekse online programma in:

147,- incl. btw 

Je kunt na je aanmelding direct starten met het traject.

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af bij diabetes type 1 en 2, zwangerschap, ondergewicht, voor mensen jonger dan 18 en mensen die in het verleden een eetstoornis hebben gehad. Twijfel je? Raadpleeg dan eerst een arts.

Wat anderen zeggen:

Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.

Marjolein

“Voor mij geen Botox meer …”

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers.

Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken.

Dat heb ik absoluut gevonden in het programma. Het is nu alweer een poosje geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.

Mariska

“Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn…”

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik wilde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.

Debby

Even voorstellen…

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de huid. Of eigenlijk met de verbetering van de huid. Je huid is je grootste orgaan en het heeft mij altijd enorm geïnteresseerd waarom de ene huid er zoveel anders uitziet dan de andere. Waarom krijgt de één nou wel pukkels en de ander niet tijdens de pubertijd. Waarom ziet de één er al ‘oud’ uit op zijn 35e en de ander pas veel later. Inmiddels weet ik dat dit alles te maken heeft met hormonen, voeding, stress en de manier hoe jij je huid verzorgt.

Na 13 jaar docent Schoonheidsverzorging ben ik in 2016 mijn eigen huidkliniek gestart en daarin neem ik consequent alle bovenstaande pijlers mee. Een gezonde, stralende huid krijg je niet alleen van buiten. Ook van binnen is er voortdurend werk aan de winkel. Inmiddels heb ik al heel wat cliënten mogen helpen aan een mooie huid die past bij de leeftijd. Er gaat niets boven een klassieke mooie vrouw die lekker in haar vel zit en straalt. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in mijn ‘van Balen naar Stralen 4 weken’ programma te mogen verwelkomen.

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer

Veelgestelde vragen:

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elke niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van deze 4-weekse ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.