Van balen naar stralen in een 1 op 1 traject


Mooier, gelukkiger en gezonder van binnen & buiten.

Ben jij die 35+ vrouw die het NU meer dan spuugzat is om niet lekker in je vel te zitten en herken jij jezelf hierin:

 • Je weet dat er veel meer in jou zit dan wat je nu laat zien.
 • Je baalt er enorm van dat je lijf in rap tempo verandert naarmate je ouder wordt.
 • Je pakt van alles aan maar niets lijkt (meer) te werken. Je hebt geen idee wat er aan de hand is. Met als gevolg dat je maar helemaal niets meer doet. En daar baal je vervolgens ook weer van.
 • Je bent het ‘vanaf maandag begin ik echt’ type maar eigenlijk heb je geen idee waar te beginnen. Dus begin je maar niet of je haakt op maandagmiddag alweer af met allerlei excuses zoals bijvoorbeeld ‘je leeft maar 1 keer’. 
 • Je bent gewend om alles zelf te doen maar eigenlijk mis je iemand die gericht met je mee kijkt, met je mee loopt, je begrijpt én je tegelijkertijd intensief ondersteunt.
IK WIL weer STRALEN

Hoe fijn zou het zijn wanneer:

 • Je precies weet welke makkelijke stappen je moet nemen om lekkerder en gezonder in je vel te komen en te blijven.

 • Je 1 op 1 begeleidt wordt met alle focus en aandacht op jou.

 • Je geen tijd en geld meer hoeft te spenderen aan de voortdurende zoektocht naar het beste programma om je goed te voelen. 

 • Je een handig en totaal overzicht hebt waardoor je snel weer rust en blijheid ervaart.

 • Je vet eraf vliegt op een verantwoorde wijze (indien je dit wenst).

 • Je veel meer energie en geluk ervaart en beter (door)slaapt. 

 • Je er verjongend en stralend uit gaat zien.

DAT WIL IK
5 kilo afvallen

Van Balen naar Stralen in een 1 op 1 traject; 

We gaan zeer gericht samen aan de slag met jouw hormonen, huid, voeding, leefstijl, beweging en mindset.
Concreet in duidelijke en makkelijk te volgen stappen.

Denk hierbij aan; 

– 1 op 1 Personal Hormoon boost trainingen in de buitenlucht
– Coaching op mindset (ego), manifestatie en vrouwelijke energie
– Diverse programma’s op gebied van voeding, huidverbetering en mindset. 
– Weekmenu’s 
– Diverse meet momenten
– Mijn volledige en toegewijde aandacht voor jou

Met als bonus een afsluitende professionele fotoshoot waarbij ik ook een prachtige minerale make up bij je opbreng!

Wees gerust. We blijven samen met beide benen stevig in de klei staan. Geen poespas. Gewoon concreet en no nonsense aan de slag. Je hoeft er ook zeker niets voor te laten. 

Wanneer je besluit om dit traject aan te gaan maken we een ‘voor’ foto en meten wij je op. 
Aan het einde van het traject maken we professionele foto’s van jouw nieuwe stralende jij om mee te kunnen gaan showen. 

Kies nu eens voor jezelf! 

Na dit traject: 

 • Zijn je hormonen in balans en heb je kennis over je eigen hormoondisbalans(en). Je begrijpt je eigen lijf en brein. 
 • Is je immuunsysteem sterk en gezond. 
 • Heb je een goede mentale en fysiek conditie opgebouwd.
 • Heb je vrouwelijke spieren opgebouwd en is je vetpercentage afgenomen.
 • Is je spijsvertering gezond en vitaal.
 • Ziet je huid er jonger, voller en veel stralender uit.
 • Ben je afgevallen (indien gewenst).
 • Slaap je veel beter en dieper. 
 • Ben je van een suikerverbranding naar een voortdurende vetverbranding gegaan.
 • Herstel je sneller van (virale) ziektes (waaronder ook Corona & Burn-out).
 • Heb je rust in je hoofd en kun jij de dingen weer vol plezier aanpakken. 
 • Ervaar je een betere ademhaling voor meer energie gedurende de dag.
 • Krijg je complimenten over hoe mooi jij straalt.

Je zit zo lekker in je vel wat een enorme boost aan zelfvertrouwen geeft. 

Ga voor jouw eigen GELUK

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou persoonlijk te begeleiden van Balen naar Stralen

Je bent meer dan welkom bij mij in mijn praktijk in Zoetermeer. 
We plannen dan eerst een consult en een 1 op 1 Hormoon Boost training in gericht op jouw wens en doel. Aansluitend kun je hier ook heerlijk lunchen in ons restaurant aan het stadsstrand om er echt een compleet moment voor jezelf van te maken. 

Met veel plezier kom ik ook jouw kant op. Houdt dan wel rekening met een kilometervergoeding van 0,19 ct per kilometer vanuit Zoetermeer met een straal tot 50 kilometer. 

Omdat we allemaal uniek zijn is elk traject weer anders opgebouwd. Dit bespreken we aan de hand van een intake gesprek. Hierin kunnen we ook eerst onderzoeken of we een prettige klik met elkaar hebben. In een 1 op 1 traject is dit essentieel omdat we intensief met elkaar aan de slag gaan. 

Boek hier makkelijk jouw (vrijblijvende) intake gesprek in; 
Intake 1 op 1 

Ben je ondernemer? Dan is dit traject zakelijk aftrekbaar van de belasting. Geef dit aan bij je reservering ivm de factuur. 

IK DOE MEE!

Wat houdt het van ‘Balen naar Stralen’ 1 op 1 traject in:

VAN BALEN NAAR STRALEN intake gesprek
0,-

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Wij raden het af bij diabetes type 1 en 2, zwangerschap, ondergewicht, voor mensen jonger dan 18 en mensen die in het verleden een eetstoornis hebben gehad. Twijfel je? Raadpleeg dan eerst een arts. Elk traject is persoonlijk opgebouwd. Deze kan dus afwijken van bovengenoemde items. 

Wat anderen zeggen:

Wat als je voelt dat lijf en hoofd niet met elkaar in balans zijn? Je lichaam even ‘zoekende’ lijkt? Je wilt je hormonen vóór je laten werken toch? Dan is het tijd om een Programma bij Manja in te plannen.

Na het eerlijk invullen van een behoorlijke vragenlijst, krijg je dan ook eerlijke en waardevolle analyse van Manja. Vervolgens krijg je duidelijk welke kleine stapjes je kunt zetten om body and soul meer te laten matchen.

Het is allemaal liefdevol opgesteld door Manja en biedt een handvat om nog meer kleine stapjes in eigen tijd te zetten.

Het heeft mij al enkele eye openers gebracht en heeft een duwtje in de rug gegeven om een aantal minder goede gewoontes in gezondere gewoontes om te buigen. Daar ben ik nu al dankbaar voor, want ik voel dat dat me zoveel goed doet!

Irma

“Dit had ik veel eerder willen weten…” Wat ben ik blij dat ik het programma van Manja heb leren kennen.

Ik was al geruime tijd naar iets op zoek waarbij ik gericht met mijzelf aan de slag kon. Helaas kwam ik maar niets tegen wat én gericht was op je uiterlijk en je innerlijk. Ik ben namelijk van mening dat het een samenspel is. Wanneer je je van binnen niet prettig voelt zie je dat aan je uiterlijk en vice versa.

Naarmate het programma vorderde ging ik mij steeds beter voelen. Niet alleen werd het zichtbaar in mijn gezicht. Ik ging er ook veel frisser en meer uitgerust uitzien. Ik ontving ook steeds meer complimenten.

Dat maakte dat ik nog beter voor mijzelf ging zorgen en er zelfs veel plezier in kreeg om écht wat bewuste me-time aan mijzelf te besteden. Dit is absoluut het fijnste programma wat je voor jezelf kunt doen.

Marjolein

“Voor mij geen Botox meer …”

De invloed van Social Media bleek een grotere impact te hebben dan ik had gedacht. Ik voelde mij meer en meer niet meer thuis in mijn eigen lijf. Het resulteerde in elke drie maanden een consult bij de cosmetisch arts voor Botox en later ook fillers.

Het einde was zoek en ik bleek meer en meer nodig te hebben om mij goed te voelen. In mijn achterhoofd wist ik dat dit niet de oplossing was en ben op zoek gegaan niet iets wat mij ook beter over mijzelf liet denken.

Dat heb ik absoluut gevonden in het programma. Het is nu alweer een poosje geleden dat ik de laatste Botox prik gehaald heb en voor mij hoeft dat ook niet meer. Ik ben zo blij wanneer ik nu in de spiegel kijk. Ik raad dit écht iedereen aan.

Mariska

“Ik leerde weer kijken naar wie ik ben en wil zijn…”

Het allerergste vond ik dat ik de spiegel ging ontwijken. Ik wilde zelfs niet meer een afspraak met de kapper te maken. Wetende dat ik dan met mijzelf geconfronteerd zou worden. Er moest dus iets gebeuren. Niet alleen in mijn gezicht maar ook in mijn mind. Het programma van Manja leerde mij weer oprecht te kijken naar alles wie ik wel ben en wil zijn. Ik zie in mijzelf weer de klassieke schoonheid die ik altijd al geweest ben.

Debby

Even voorstellen…

Het zal je misschien verbazen maar het is nog niet ineens zo heel lang geleden dat ik tot de welbekende doelgroep ‘blauwe maandag’ behoorde. Bij vlagen dacht ik; Nu begin ik echt! Om vervolgens weer snel in mijn oude patroon te vervallen. Potdikkie, wat baalde ik dan weer van mijzelf. Ik WIST wel dat beweging, voeding, hormoonbalans en de juiste mindset belangrijk was. Ik DEED er alleen niets mee.

Totdat ik leerde hoe het ook kon. Makkelijk, haalbaar én leuk! Het heeft allemaal te maken met de juiste combinatie van beweging, voeding, hormonen en mindset.
Je af laten beulen in de sportschool heeft helemaal geen zin. Je vasthouden aan een dieet gaat jou echt niet helpen. Die negatieve spiraal waar je vervolgens in terecht komt al helemaal niet. 

Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk dames hiermee te helpen. Niemand verdient het om onzeker over zichzelf te zijn. Ik kan niet wachten om je in één van mijn programma’s ‘van Balen naar Stralen’ te mogen verwelkomen. 

Mijn naam is Manja Wunderink, alias de Beauty Makelaar. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. Na 6 ernstige ontstekingen in mijn hersenen kort achter elkaar besloot ik het roer volledig om te gooien en begon ik aan mijn eigen mooiste avontuur ‘van Balen naar Stralen’. Nu mag ik anderen helpen met dit traject. Daarnaast run ik de huidkliniek ‘Beauty Club Nederland’ met een fantastisch team van professionals en ben ik founder van Face Yoga Nederland.

Manja Wunderink
Beauty Zoetermeer

Veelgestelde vragen:

Er worden dagelijks buitentrainingen gegeven op diverse dagdelen. Je ontvangt, na bevestiging deelname, het rooster hiervoor waarin je zelf je dagen kunt inboeken.

Wanneer je, onverhoopt een keer niet mee kan doen bestaat de mogelijkheid de training in te halen op een andere dag.

Het unieke van dit programma is dat we alle pijlers beetpakken die nodig zijn om (weer) lekker in je vel te komen. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, voeding, beweging en mindset. Zo krijg je een snel en langdurig resultaat die je ook makkelijk vol kunt houden.

Jazeker! De trainingen zijn makkelijk te volgen op elke niveau. Je luistert hierbij goed naar je eigen lichaam. Het is de bedoeling dat jij jezelf uitdaagt maar nooit over je grenzen gaat.

Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw motivatie en inzet. Je gaat je na een week van deelname fitter en energieker voelen. Na afloop van deze 4-weekse ziet je huid er al veel frisser en stralender uit en ben je +/- 5 kilo afgevallen (indien je dit wenst).

Mijn advies is dan altijd dit eerst te overleggen met je arts. Dit programma bevordert een algeheel gezonde leefstijl. Als jij twijfelt of dit programma past kunnen we samen even overleggen wat jij kunt bespreken met je arts.