Nieuw en helemaal uniek is de SKINF!T BOX

What’s sk!n it for you?

SkinF!t 30 dagen Detox Programma;

De allereerste vraag die jij kunt stellen is; 

Kunnen wij onze huid wel een detox geven? 

Het juiste en eerlijke antwoordt is ja én nee. Huh? 

Waarom zou ik dan toch deze Sk!n Detox moeten doen? 

Gedurende de jaren krijgen wij veel toxinen binnen (ja, zeker ook van de producten die je nu dagelijks smeert). Deze kan ons lichaam niet kwijt en stapelt zich op in ons lichaam (beter bekend als ‘zware metalen’). Onze huid is het grootste orgaan met een grote capaciteit tot opname en een groot gedeelte van deze toxinen vindt je dan ook terug in de huid.
Wanneer wij de huid alleen van buiten zullen ‘aanpakken’ zal je ongetwijfeld best een mooier en gladder bovenste huidlaag kunnen krijgen. Regelmatige huidverbeterende schoonheidsbehandelingen bij de Schoonheidsspecialist helpen hier natuurlijk ook bij. Werk je alleen thuis aan je huid is dit echter niet voldoende voor een langdurig en gezonder resultaat. Wil je een echte detox voor je huid zul je hier toch iets meer voor moeten doen. Het is een combinatie van de juiste producten, de juiste technieken, de juiste supplementen én de juiste mindset. Je geeft dus niet alleen je huid een detox (want dat zou te oppervlakkig zijn en zonde van je investering). Je geeft je hele lijf en mindset een heerlijke boost. Je maakt tijdens dit programma ook letterlijk heel wat geluksstofjes aan in je hersenen. Dit maakt bovendien dat je als vanzelf doorzet. 

Dat klinkt allemaal wel erg ingewikkeld en vooral ook heel veel werk? 

Ja, dat zou je denken. En nee, het gaat natuurlijk ook niet vanzelf. Je zult echter versteld staan hoe blij je van het resultaat wordt. Dit maakt dat je elke morgen en avond gemotiveerd genoeg bent om door te zetten. Bovendien hebben wij alles al voor je onderzocht, uitgezocht en uitvoerig getest. Je begint dus al met een hele grote voorsprong. Het enige wat jij mee hoeft te brengen in deze detox is jouw inzet het nu écht eens anders aan te willen pakken om nu eens goed voor jezelf te zorgen. En wat is nou 30 dagen? 

En wat gebeurt er dan na die 30 dagen? 
Je huid vernieuwt zich ongeveer elke 28 dagen. Na deze detox kun je er zeker van zijn dat je een perfect, schoon canvas hebt (een canvas is een een blanco schilderpapier) om ‘opnieuw’ te kunnen beginnen met oprechte en pure huidverbetering. Het resultaat is een mooie glow, een fijne porie en een juiste doorbloeding. Eventueel eczeem en andere onzuiverheden zijn al drastisch vermindert of zelfs al helemaal weg. Je huid voelt al zoveel voller en steviger aan. Het is nu de perfecte tijd om te starten met het SkinF!t rebuild programma. 

Inhoud SkinF!t Detox box tot 45 jaar:

Programmaboek 30 dagen SkinF!t Detox.
(bestaande uit 2 modules: SkinF!t 30 dagen Sk!n Detox & SkinF!t 30 dagen Brain Detox).
Sk!n Detox receptenboek. 
Speciaal samengesteld supplementen pakket.
Massagelepels.
Anti pollution drops 30 ml.
Puurr producten pakket. 
Prijs; 159

Shop HIER deze SkinF!t box.

Inhoud SkinF!t Detox box vanaf 45 jaar:

Programma 30 dagen SkinF!t Detox.
(bestaande uit 2 modules: SkinF!t 30 dagen Sk!n Detox & SkinF!t 30 dagen Brain Detox).
Sk!n Detox receptenboek.
Speciaal samengesteld supplementen pakket. 
Massagelepels.
Anti aging olie 30 ml.
Puurr producten pakket.
Prijs; 155

Shop HIER deze SkinF!t box.

SkinF!t Rebuild programma

Na 30 dagen is je huid er helemaal klaar voor om, met een schone lei, weer helemaal opnieuw te beginnen. We gaan nu aan de slag met pure huidverbetering. Het aanmaken van collageen en elastine staan hierbij centraal. Laten wij voorop stellen dat je allerbelangrijkste tool hierbij is; het zelfherstellend vermogen van jouw eigen lichaam. Het is heel makkelijk om je huid in te spuiten met het gif botox. Het is veel dankbaarder om je huid te geven wat ze nodig heeft. Jouw eigen lichaamseigen werkstoffen die veel langer en intenser doorwerken. En precies dit gaan wij inzetten tijdens het rebuild programma. Ook hier geldt weer; je moet er wel wat voor willen doen. We gaan aan de slag met diverse massagetechnieken die je thuis kunt toepassen. In combinatie met de supplementen, de attributen én de werkstoffen van de, met zorg samengestelde, producten bouwen wij jouw huid weer helemaal op met uiterste precisie en zorg. Het resultaat is een jongere, frissere huid. Je rimpels vervagen en je huid heeft een gezonde uitstraling. Sterker nog; je huid IS gezond. En dat heb je helemaal zelf gedaan. En daar mag je trots op zijn. Show of your new skin your in! 

Inhoud SkinF!t Rebuild box tot 45 jaar;

Programmaboek SkinF!t Rebuild.
(bestaande uit 2 modules: SkinF!t Rebuild Sk!n & SkinF!t Rebuild Brain).
Diverse facial cups voor cuppingmassage.
Supplement.
Puurr productenpakket.
Prijs; 127 

Shop HIER jouw SkinF!t box.

Inhoud SkinF!t Rebuild box vanaf 45 jaar;

Programmaboek SkinF!t Rebuild.
(bestaande uit 2 modules: SkinF!t Rebuild Sk!n & SkinF!t Rebuild Brain).
Bindweefselroller gelaat.
Supplement. 
Intense Hyaluron concentraat.
Puurr productenpakket.
Prijs; 132

Shop HIER jouw SkinF!t box.

Detox + Rebuild package deal tot 45 jaar deal: 260 euro
(+gratis konnyaku sponge en cleansing pad twv 14,10)
Shop HIER jouw Package deal. 

Detox + Rebuild package deal vanaf 45 jaar: 265  euro
(+gratis konnyaku sponge en cleansing pad twv 14,10)
Shop HIER jouw Package deal. 

Extra opties voor meer intensiteit:
Konnyaku sponge
Cleansing pad
Puurr Organic Balance exfiolliant lotion 250 ml

Al onze producten zijn niet getest op dieren en meukvrij!

Waarom het SkinF!t programma?

Al vanaf mijn jeugd was mijn huid al mijn grootste zorg. Ik was niet gezegend met een gladde, zuivere huid. Al vroeg kreeg ik te kampen met een pittige acne. Dusdanig dat ik het hele scala aan medicijnen, hormoonzalven en anti biotica kuren de revue heb zien passeren. Met alle gevolgen van dien. Mijn lijf is erdoor vergiftigd en mijn hele immuun systeem verzwakt. Tussen mijn 16e en 18e levensjaar heb ik 2 keer een dermabrasie behandeling ondergaan waarbij de plastisch chirurg, onder algehele narcose, mijn huid van mijn gezicht volledig afgeslepen heeft met een slijptol in een poging al mijn littekens en aangedane huid te redden. Vanaf dat moment was het een eeuwige zoektocht om mijn huid zo goed mogelijk te onderhouden. Ik kreeg daarbij (en daardoor) ook last van eczeem in mijn gezicht. Daarna rosacea. Ik kreeg diagnoses zoals bijvoorbeeld SLE (een auto immuun ziekte die een vlindervormige ontsteking in je gezicht geeft). Kortom ik was ALTIJD bezig om mijn huid zo rustig mogelijk te houden. Een dagtaak. Een erg frustrerende bovendien.

Omdat ik als ervaringsdeskundige op jonge leeftijd al zoveel wijzer was op het gebied van een ‘probleemhuid’ en zelf ook de psychologische gevolgen ervan heb ondervonden werd ik op mijn 20e leeftijd al docent Schoonheidsverzorging. Ik wilde absoluut aan de rand staan van veel Schoonheidsspecialistes in spé om niet alleen het praktische aspect aan te pakken maar zeker ook het psychologische gevolg van het hebben van een ‘probleemhuid’. 

Mijn eigen zoektocht ging ondertussen gewoon door. Al snel kwam ik erachter dat stress van grote invloed was. Wanneer ik in een periode van stress belandde deed mijn huid eraan mee. Het eczeem vlamde op. Mijn huid werd vetter en er kwamen weer diverse ontstekingen op mijn voorhoofd. Ik was er al wat langer achter dat hormonen ook een grote rol spelen. Wanneer mijn hormonen actiever werden, begonnen er ook weer ontstekingen te komen op mijn kaak en hals gebied. Vervolgens leerde ik ook op mijn voeding te letten. Want wanneer ik ‘slecht’ at kwamen er weer ontstekingen rondom mijn mond. 

En dit was nog niet alles. Want natuurlijk heb ik alle reguliere producten die men in de drogist kan vinden ook gesmeerd. Dit heeft mijn zuurgraad en huidbarriere behoorlijk verder aangetast. Om maar niet te spreken van alle meuk die je in veel reguliere producten vindt. Weet dus wat je smeert! 

Dit MOEST toch ook anders kunnen? En zo doorliep ik mijn jarenlange zoektocht met veel vallen en steeds weer opstaan. Met mijzelf als proefpersoon. Nu beweer ik niet dat iedere huid hetzelfde is. We hebben te maken met leeftijd, afkomst, genetische factoren, hormonen etc. Ik ben er echter wel van overtuigd dat elke basis hetzelfde is. Voor iedereen. En dat maakt nou juist deze methode ook zo haalbaar is voor iedereen. Precies zoals het zou moeten zijn. No nonsense, puur, oprecht en resultaatgericht. Mits je er zelf ook wat voor wilt doen natuurlijk. Bovendien; als het voor mijn huid werkt, werkt het zeker voor iedereen! Ik ben mij ervan bewust dat het een investering is. Tel echter maar eens op wat je in de jaren al uitgegeven hebt aan producten die nu werkeloos in je kast staan te bederven. Ik sta hier 1000% achter. Het is de investering meer dan waard. 

Het is een werkelijk schitterend programma geworden. Je kunt er elke dag van de week mee starten. Het geeft al snel gewenst resultaat. Het motiveert je om door te gaan. Je voelt je zoveel beter, energieker en letterlijk mooier in je eigen vel. En ik kan het weten. Want na jaren en jarenlang zoeken ben ik eindelijk waar ik wil zijn. Een tevreden blik in mijn eigen spiegelbeeld. Ik voel mij een mooie vrouw. 

Bekijk HIER alle SkinF!t Boxen.

Heb jij nog vragen over het SKINF!T programma? Laat het ons weten!